.

.

Yardwe Начало Декор Начало Декор Пролетта На Няколко Нива 2 Опаковки Пролетта На Няколко Нива Декор За Тави Мини Фалшива Дървена Лале Знак На Цветята На Пазара На Деко?

Yardwe Начало Декор Начало Декор Пролетта На Няколко Нива 2 Опаковки Пролетта На Няколко Нива Декор За Тави Мини Фалшива Дървена

BGN 15.49
Продукти

Декор на Тавата Декор на Работния Плот Нежен Пролетен Тематичен Декор на много нива Тава Краси Декорация на Партита : Елегантен стъпаловиден декор за табла изработени от висококачествен дървен материал, практично и трайноДекор елементи на летния диференцирани на тавата : Украшение е оригиналната и красива форма, специално разработена, за да се гарантира, че в него са били прекрасни пролетни елементи.Годишният многоетажен набор от украшения за тави, употребявани : подходящ за различни сцени, като подарък за парти или лична колекция.Годишният няколко нива банер на таблата : Също може да стане добър официални подарък за приятелите си, те определено ще станат чудесна украса.Летни много стикери на подносах : Идеални за украса на вашия торцевого маса, писмено маса, нощни шкафчета, рафтове или на специално място в дома си.Характеристики - Цвят : Различни цветове - Материал : дърво Размер : около 15.20 инча - Забележка : В комплекта не е включена тава. - Елегантен декор на много нива за табла изработени от висококачествен дървен материал, практично и трайно. - Идеален за декориране на вашия торцевого маса, писмено маса, нощни шкафчета, рафтове или на специално място в дома си. Можете да използвате тези пролетни тематични декорации, за да украсят масата, витрина за бродерия. - Декор ще създаде топла и празнична атмосфера в дома си по време на партита. - Подходящ за дома, градината, ресторанта, училище, витрини, търговски център, офис и много други.Осъществяване Списък 2 x набор от бижута Информация за стоки, Е на няколко нива украса за тавата, толкова красива украса ще се превърне в чудесно допълнение към вашия сайт.Приемането на фина работа, идеален за декорация на дома, офиса, търговски център, ресторант и т. С очарователен дизайн, идеален декор за вашето парти.

R

Продукти в категория