.

.

PATKAW 2 Опаковки Древен Остров Пасха Статуетка на Великденските Острови, Древна Статуя Глави на Великденските Острови, Аквариум Статуя на Великденските Острови, Пор?

PATKAW 2 Опаковки Древен Остров Пасха Статуетка на Великденските Острови, Древна Статуя Глави на Великденските Острови, Аквариум Статуя

BGN 2.33
Продукти

смолаСТАТУЕТКА на Великденските острови : е Направен от добър материал, не избледняват, безопасен и полезен за здравето.Аквариумное украса абсолютно безопасно за любимите си рибки.ПЕЙЗАЖНОЕ УКРАСА за вашия аквариум : можете да го изпратите като отличен подарък за вашите приятели, които обичат да се запази рибата.КОМПЛЕКТ ЗА ДЕКОР на АКВАРИУМ : Той има прост дизайн, но е много цветна в употреба. : Подходящи за декорация на аквариум и ландшафтен дизайн на аквариума.АКВАРИУМНАЯ СТАТУЕТКА на ВЕЛИКДЕНСКИТЕ ОСТРОВИ : Искусное майсторство на изработката и реалистична форма създават естествена атмосфера.Осъществяване на списък 1 x украса Особености -Подходящи за декорация на аквариум и аквариумного пейзаж. - Размер : около 20,00 X8,50 X8,50 см / 7,86 X3,34 X3,34 инча -Искусное умения и реалистична форма допринасят за изграждането на естествена атмосфера. - Цвят : както е показано на фигура - Тя осигурява място, където можете да скриете вашия домашен любимец, допринася за по-голяма поверителност и сигурност. - Е направен от добър материал, не избледняват, е безопасно и полезно за здравето.Аквариумное украса абсолютно безопасно за любимите си рибки. - Материал : смола - Добър избор за подарък за приятелите, които се хранят рибите.Описание на продукта Това аквариумное бижу, произведено от безопасен материал, практични и издръжлив за продължителна употреба.Това допринася за създаване на комфортни условия на живот за вашите риби.Дайте на усещането на естествената среда, превърнете аквариум в красив пейзаж.Той е прост и лесен за използване, той винаги ще осигури добри условия за вашата риба.

R

Продукти в категория