.

.

Преносим Вентилатор за климатик symoid, Акумулаторна батерия Малък Сверхшумный Персонален Настолен Вентилатор-хладен въздух, Мини Вентилатор с led подсветка, Подходя?

Преносим Вентилатор за климатик symoid, Акумулаторна батерия Малък Сверхшумный Персонален Настолен Вентилатор-хладен въздух, Мини Вентилатор

BGN 10.50
Продукти

* Крутость - това е за васМожете да добавите ледена вода във вътрешната резервоара за вода, и тогава фен излезе на прохладата, за да се хидратират, като едновременно с намаляване на температурата вътре, вратите и намаляване на умората. * Нощна светлина на предния панел са много подходящи за използване в прикроватной нощното шкафче или на бюрото, създавайки приказна атмосфера в стаята си. * Вградена акумулаторна батерия с USB порт за зареждане, която може да се зарежда от компютър, мобилно устройство и кола.Не се притеснявайте за това, че той ще свърши храната. * Вентилатор произвежда ниско ниво на шум при работа, осигурява тиха и приятна обстановка за вашата почивка или на работа. * Вентилатор, водно охлаждане с малък размер, лесно се инсталира на бюрото и прикроватной нощното шкафче, а също така той заема малко пространство и е подходящ за използване в спални, офиси и автомобили.Описание на продукта : Материал : ABS + електронни компоненти Модел : fc05 Номинално напрежение : 5 v / 2 Максимална мощност : 9 W Режим на скорост на вятъра : трехскоростной Време на пръскане : 4-5 часа.Режим на пръскане : непрекъснатото пръскане / периодично пръскане.Капацитет на резервоара за вода : 600 мл Интервал на пръскане : 5 секунди.Режим на атмосферната светлини : включване на наклон на цвета RGB, кратко натиснете режим, за да настроите текущия цвят размери на продукта : 140.7 мм Индивидуален тегло : 0,83 кг Стандартен комплект : desk, fan, ръководство за употреба, кабел за пренос на данни Изпълнителен стандарт : gb4706.27-2008 съдържание на пакета : 1 водна фен 1x USB-кабел.

R

Продукти в категория