.

.

Toyvian 1 Комплект Преобръщане Акробатика Подходящи Блокове на Детски Подаръци Дървени Инструменти Детски Дървени Играчки Коледни Плюс Плюс Блокове Развитие на Игра?

Toyvian 1 Комплект Преобръщане Акробатика Подходящи Блокове на Детски Подаръци Дървени Инструменти Детски Дървени Играчки

BGN 6.01
Продукти

синтетичен материалБлокове на замъка : Развивайте уменията за разрешаване на проблеми, творческо мислене и работа в екип.Инструмент за разпознаване на номера : Сигурно и на вкус, позволете на вашите деца да играят безопасно с тези кубчета.Забавни играчки за деца : Уникални и интересни методи на преподаване стимулират творческите способности на децата и подобряване на способността им за логичното мислене.Пластмасови строителни блокове : благодарение на избор на формата на децата могат да разпознава различни форми.Matn Learning Tool : образователни занимания, които може да се развие способността на детето да разпознава форма и да помогне на лявото полукълбо; да покаже сила. синтетичен материал.Блокове на замъка : Развивайте уменията за разрешаване на проблеми, творческо мислене и работа в екип.Инструмент за разпознаване на номера : Сигурно и на вкус, позволете на вашите деца да играят безопасно с тези кубчета.Забавни играчки за деца : Уникални и интересни методи на преподаване стимулират творческите способности на децата и подобряване на способността им за логичното мислене.Пластмасови строителни блокове : благодарение на избор на формата на децата могат да разпознава различни форми.Matn Learning Tool : образователни курсове за обучение, които могат да се развие способността на детето да разпознава форма и да помогне на лявото полукълбо; да покаже сила.Осъществяване на списък 1 х комплект дървени играчки Характеристики -Цвят : както е показано развитие на играчка -Материал : дърво Детска играчка за разпознаване на цвят -Размер : 14,00 X14,00 X4,40 см / 5,50 X5,50 X1 Детска играчка. - Той е здрав и сцената, устойчив на падане и може на време да стане подарък за деца. - Подходящ за взаимодействие на родители и деца и за отношенията между родители и деца. - Сигурен и евтин играчка-пъзел, която позволява на вашите деца да играят безопасно с тези кубчета. - Използването на дървен материал, тънка работа, ярък блок в тона на цвета. - Може да се развие логиката на детското мислене и координацията на ръцете и очите, детска играчка за тренировка на мозъка.Описание на продукта Детски дървени играчки, Предназначени за деца.Играта на който присъства в използвания сметка на Това е добър начин да се стимулира способността на децата до логичното мислене, и тя има добър ефект декомпресия, игра в него с децата си, да подобрите отношенията на родителите и на детето.

R

Продукти в категория