.

.

Лентата за окабеляването на JBT 15 мм x 15 м, Черна Тъкани от химически Влакна, висока температура Лентата за Ликвидация на окабеляването за Автоматичен електрически н?

Лентата за окабеляването на JBT 15 мм x 15 м, Черна Тъкани от химически Влакна, висока температура Лентата за Ликвидация на

BGN 1.00
Продукти

Случайна лента за окабеляването на издигат с Дължина 15 м, ширина 15 мм, дебелина 0,29 мм, залепваща на тъканта, лента за колаОбщо 6 ролки черна лепкава тъкан лента. Добре, намалява нивото на шума, се отличава с висока устойчивост на износване, огнестойкостью, висока устойчивост на топлина.Автомобили на тъканта, лента за окабеляването Има силен антивозрастным действие, устойчивост на материала и висока стабилност при висока температура.Подходящи за електрически лента, окабеляването на двигателя на колата, изолация на намотките на батерията. Лентата за окабеляването на 15 мм x 15 м, черно висока температура лентата за ликвидация на окабеляването от тъкани от химически влакна за автоматичен електрически намотки, защита, изолация (6).

R

Продукти в категория