.

.

Дъска за гладене, Машина Holibanna Пътен Отпариватель за дрехи за Мини-Отпариватель за дрехи Ръчно Отпариватель за Дрехи За Пътуване De Vapor para Професионален Отпаривател?

Дъска за гладене, Машина Holibanna Пътен Отпариватель за дрехи за Мини-Отпариватель за дрехи Ръчно Отпариватель за Дрехи

BGN 13.75
Продукти

РЪЧНО ОТПАРИВАТЕЛЬ ЗА ДРЕХИ ОТПАРИВАТЕЛЬ ЗА ДРЕХИ - Много лесен и удобен за работа, това е един много полезен домакински ръчно ютия.Преносим отпариватель-Премахване на бръчки, предназначен не само за дрехите, но и за пердета, покривки, легла, мека мебел,. малък ръчен отпариватель ЗА ДРЕХИ-Преносим ръчен ютия-отпариватель за пътуване, мини-дъска за гладене, машина за сухо и влажно за гладене, за спешни ситуации в един хотел.Дъска за ГЛАДЕНЕ, МАШИНА - Нашите ръчно изработени отпариватель за дрехи ще впечатли вашите приятели и семейството си страхотен дизайн.РЪЧНО ОТПАРИВАТЕЛЬ ЗА ДРЕХИ .ОТПАРИВАТЕЛЬ ЗА ДРЕХИ - Много лесен и удобен за работа, това е един много полезен домакински ръчно ютия.Преносим отпариватель-Премахване на бръчки, предназначен не само за дрехите, но и за пердета, покривки, легла, мека мебел,. малък ръчен отпариватель ЗА ДРЕХИ-Преносим ръчен ютия-отпариватель за пътуване, мини-дъска за гладене, машина за сухо и влажно за гладене, за спешни ситуации в един хотел.Дъска за ГЛАДЕНЕ, МАШИНА - Нашите ръчно изработени отпариватель за дрехи ще впечатли вашите приятели и семейството си страхотен дизайн.Пратката включва 1 х мини електрическа ютия Характеристики -Размер : Около 18,00 X12,00 X11,00 см/7,07 X4,72 X4,32 инча ютия-отпариватель за дрехи ръчно. -Цвят : Зелен компактен ръчно ютия. -Материал : ръчно отпариватель ABS + титанова сплав за дрехи. -Премахване на бръчки, предназначен не само за дрехите, но и за пердета, покривки, легла, мека мебел и т., Ръчно отпариватель тъкан. -Той е лъскав, и след пръскане с водна мъгла може бързо да даде форма покриване на по-голяма площ, без да вредят на отпариватель за дрехи. -Може да смекчи тъкан и премахване на бръчки, което ще ви даде един чудесен опит за използване на преносима отпаривательницы. -Може да доведе до интензивен двойки, не само ефективно премахва бръчките на различни видове тъкан, но и повишава нивото на жизнения стил отпариватель за дрехи. -Работи като деликатен подарък за роднини, чудесен подарък за коледа, подарък за нов дом и др парна ютия за дрехи.Информация за стоки, Парна отпариватель за дрехата Му не е лесно да се деформира и той ще ви донесе много удобства. ръчно отпариватель е Изработен от безопасен материал, той е практичен и е здрава за по-дълга употреба.

R

Продукти в категория