.

.

Украса за Спални Малко момиченце, Принцеса, Художествена Картина, Винил Декоративни Дъждове, Виж Дъгата На стената, Когато един Цитат, Начало Декор, Стикери за Стен?

Украса за Спални Малко момиченце, Принцеса, Художествена Картина, Винил Декоративни Дъждове, Виж Дъгата На стената, Когато един Цитат, Начало

BGN 2.00
Продукти

Стил : Стикер на стенатаФилм за пренасяне не е необходимо, просто отклейте и залепете. Размер : 76*35 виж Особености : Подвижен.Залепете в съответствие с картина или направете с ръце по Своя собствена идея. 3d фаянс Peel и за всекидневна Цветя Стикери за стена, Стъклени Стенни декорации цитати за Хола Подвижни стикери за стена за деца Стикери за стена Детска стая стикери за стени на баня стикери за стена.Украса за спални за малки момичета, стенни стикер Princess Art It, винил декоративни дъждове, виж дъгата на стената, когато цитирам начало декор, стикери за стени, за деца, махнете хартията и след това залепете на стената, лежеше един от средата наляво и надясно. 1 * Стикери за стена Материал : PVC Фолио за трансфер не се изисква, просто отклейте и залепете Цвят : черен Размер : 76 * 35 виж Уверете се, че повърхността е гладка, не наклеивайте по грапава или неравна повърхност.Може да се прилага върху всяка гладка, чиста и суха повърхност на стени, плочки, стъкло, мебели и т. Не са подходящи за мръсни или неравни повърхности.Стил : Стикер на стената, която искате да, почистване от пепел и мазнини, пазете я чиста и суха.Залепете в съответствие с картина или направете с ръце по своя собствена идея.Характеристики : Сменяема.

R

Продукти в категория