.

.

ALREMO HUANGXING - Банка за Подправки, Контейнер за Подправки, Контейнер за Подправки, С Пылезащитной Капак за Кухненски Инструмент За Подправка за Готвене, Приправляющий ?

ALREMO HUANGXING - Банка за Подправки, Контейнер за Подправки, Контейнер за Подправки, С Пылезащитной Капак за Кухненски Инструмент

BGN 32.76
Продукти

Висококачествена неръждаема стомана, тя не ръждясва и е защитена от корозия в продължение на дълго време, което гарантира безопасно използване на продуктаЛек и компактен размер, лесен за съхранение и спестяващ ви повече място.С пылезащитной капака, за да се предотврати навлизането на прах в бутилка, за да бутилката е била по-чисти и по-безопасни.Висококачествена дървесна основа, мек и гладък материал, естествен, безопасен и здравословен.Мултифункционална поставка за подправки, удобно за съхранение.Идеално място за подаване и съхранение на всички ваши любими подправки и сосове.Висококачествена неръждаема стомана, тя не ръждясва и е защитена от корозия в продължение на дълго време, което гарантира безопасно използване на продукта.Лек и компактен размер, лесен за съхранение и спестяващ ви повече място.С пылезащитной капака, за да се предотврати навлизането на прах в бутилка, за да бутилката е била по-чисти и по-безопасни.Висококачествена дървесна основа, мек и гладък материал, естествен, безопасен и здравословен.Мултифункционална поставка за подправки, удобно за съхранение.Идеално място за подаване и съхранение на всички ваши любими подправки и сосове.Характеристика : 2. Висококачествена неръждаема стомана, тя не ръждясва и е защитена от корозия в продължение на дълго време, което гарантира безопасно използване на продукта. Лек и компактен размер, лесен за съхранение и ви спестява повече място. Висококачествена дървена рамка, мек и гладък материал, естествен, безопасен и здравословен. Мултифункционална поставка за подправки, удобно за съхранение.Идеално място за подаване и съхранение на всички ваши любими подправки и сосове.Параметри : Тип на продукта : Контейнер за подправки Материал : неръждаема стомана 304 + дърво Цвят : както е показано на фигура Общият размер : приблизително 13x14 см/5,1x5,5 см Тегло : около 213 g / 7,5 грама Приложение : Банка за подправки Списък на опаковката : 1 x Rack2 x Pot Note : 1. Моля, позволете 1鈥?грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

R

Продукти в категория