.

.

Топли Панталони за малки момчета; Сезон Есен-Зима; Топли Пижамные Панталони; Плътни Панталони Унисекс; Фланелен Топли Ежедневни Панталони

Топли Панталони за малки момчета; Сезон Есен-Зима; Топли Пижамные Панталони; Плътни Панталони Унисекс; Фланелен Топли Ежедневни Панталони

BGN 1.00
Продукти

Коралови кадифе платИздърпайте закопчалка. ?Материал : Тези детски есенни и зимни топли панталони са изработени от висококачествена кърпа, мека кърпа с функции влагопоглощения и вентилация, еластична и лесна, супер мека и удобна, приятна за кожата и не наносящей увреждане на кожата на детето, подходящи за температури от 5 до 10 ℃. ?ДИЗАЙН : Фланелен топли панталони дете однотонного цвят, фланелен, показващи активен стил, го уютни фланелен панталон, както вътре, така и отвън, от супер мек и пухкав отвътре и с джобове.Удобно инсталиране по време на излизане на улицата, също така можете да сложите в джоба на панталоните, за да получите ръцете остават на топло.А топлите панталони имат дишаща дизайн.Това е идеалната панталони за почивка или пижама за момче или момиче в най-студените дни. ?Много красиви и топли зимни пижамные панталони /ежедневни панталони / плътни панталони унисекс/ежедневни панталони / обикновена фланелен топли панталони за вашето малко момиче / момче.Това е идеалният подарък за вашето дете или дете на приятел на рождени дни, детски партита и други празненства. ? Размер : 2-8 години, моля, прочетете внимателно с информация за сумата, която ние сме предоставили, преди да купите.Препоръчителна възраст е посочен само за ваша информация.Моля, проверете размери, за да изберете правилния размер за вашето дете, защото децата са на една възраст може да има различен ръст.
За РАЗМЕР : Препоръчителната възраст е посочен само за ваша информация.Моля, проверете размери, за да изберете правилния размер за вашето дете!
Моля, изберете правилния размер, защото децата са на една възраст може да има различен ръст и различно тегло. Коралови кадифе плат.Издърпайте закопчалка. ?Материал : Тези детски есенни и зимни топли панталони са изработени от висококачествена кърпа, мека кърпа с функции влагопоглощения и вентилация, еластична и лесна, супер мека и удобна, приятна за кожата и не наносящей увреждане на кожата на детето, подходящи за температури от 5 до 10 ℃. ?ДИЗАЙН : Фланелен топли панталони дете однотонного цвят, фланелен, показващи активен стил, го уютни фланелен панталон, както вътре, така и отвън, от супер мек и пухкав отвътре и с джобове.

R

Продукти в категория