.

.

Расширительные винтове DUUDAH, Куки за Анкерных болтове, Высокопрочные Крепежни елементи от Поцинкована стомана с дълъг задвижване на Сглобена Анкерные Винтове с Ку?

Расширительные винтове DUUDAH, Куки за Анкерных болтове, Высокопрочные Крепежни елементи от Поцинкована стомана с дълъг задвижване на Сглобена

BGN 3.00
Продукти

Анкеры са изработени от поцинкована въглеродна стоманаСе използва за прецизна и бърза инсталация закрепване на стените на кухини в стените на кухи игли, разширяване на анкера в стените от хралупата на задвижване при инсталиране, осигурявайки висока носеща способност.ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ - идеален за закрепване на полостных анкери към гипсокартону, широко се използва в гипсокартоне, кухи блокове, замазка, плочки, идеален за захващане на корнизи, лампи, рамки, от закачалки за дрехи, ключове хранене.ОПАКОВКА - опаковани в пластмасова кутия, удобна за вашия употреба и съхранение.Това е практично.Анкеры са изработени от поцинкована въглеродна стомана.Се използва за прецизна и бърза инсталация закрепване на стените на кухини в стените на кухи игли, разширяване на анкера в стените от хралупата на задвижване при инсталиране, осигурявайки висока носеща способност.ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ - идеален за закрепване на полостных анкери към гипсокартону, широко се използва в гипсокартоне, кухи блокове, замазка, плочки, идеален за захващане на корнизи, лампи, рамки, от закачалки за дрехи, ключове хранене.ОПАКОВКА - опаковани в пластмасова кутия, удобна за вашия употреба и съхранение. Продукти включва : Анкерные винтове за кухи стени 1/8 S 20 бр. Начин на прилагане : a. Пробия дупка на препоръчания диаметър и дълбочина. Поставете анкерни болтове, така че да издатини издатини влизаха в повърхността на сухото строителство. Разширяване анкерни болтове, с помощта на винт или на инсталационния инструмент. Свалете скобата на разпоредбите на винт, поставете отново завийте и затегнете. Област на приложение : идеален за надеждно определяне на тежки предмети върху табла на стените, с мека облицовка, гипсокартоне, оргалите и фанере Винт и устройството може да се оттегли по причини осветление и показване, цветът на продукта може да се различават.

R

Продукти в категория