.

.

Детски орален спринцовка и опаковка Ezy Dose Kids | Калибриран за течни лекарства | 5 мл / 1 ч. л. | Включва адаптер за бутилка (опаковка от 3 броя)

Детски орален спринцовка и опаковка Ezy Dose Kids | Калибриран за течни лекарства | 5 мл / 1 ч. л. | Включва адаптер за бутилка (опаковка

BGN 2.11
Продукти

ГРИЖИ се ЗА СЕБЕ си : Средства за грижа за себе си Ezy Dose разработени, за да се направи почистване и грижа с бързи, леки и без стресЛЕСНА за ПОЛЗВАНЕ : Проста конструкция предпазва от прекомерно въведение и лесно разпределя течност или хоросан.КАПАЦИТЕТ : Спринцовка побира до 5 мл течност / разтвор.НАПРАВЕНО НА СЪВЕСТТА на : Качествен дизайн, предназначени за многократно използване.ЗДРАВОСЛОВЕН НАЧИН на ЖИВОТ : Продукти Ezy Dose правят здравословен начин на живот, по-лесно, на много продукти, одобрени от Фондация артрит.ГРИЖИ се ЗА СЕБЕ си : Средства за грижа за себе си Ezy Dose разработени, за да се направи почистване и грижа с бързи, леки и без стрес.ЛЕСНА за ПОЛЗВАНЕ : Проста конструкция предпазва от прекомерно въведение и лесно разпределя течност или хоросан.КАПАЦИТЕТ : Спринцовка побира до 5 мл течност / разтвор.НАПРАВЕНО НА СЪВЕСТТА на : Качествен дизайн, предназначени за многократно използване.ЗДРАВОСЛОВЕН НАЧИН на ЖИВОТ : Продукти Ezy Dose правят здравословен начин на живот, по-лесно, на много продукти, одобрени от Фондация артрит.Орален спринцовка Ezy Dose с адаптор за бутилки - Този орален спринцовка приведени в чаени лъжици и миллилитрах.Той идва с адаптер за флакона, който ви позволява да извлечете лекарството директно от флакона и е с капацитет от 1 чаена лъжичка (5 мл).

R

Продукти в категория