.

.

Cabilock Сгъваема Кошница за дрехи Мрежести Торби За дрехи Пътна Чанта За Дрехи една Голяма Чанта За пране на Текстилен Органайзер за Мръсни Дрехи Сгъваема Кошница за ?

Cabilock Сгъваема Кошница за дрехи Мрежести Торби За дрехи Пътна Чанта За Дрехи една Голяма Чанта За пране на Текстилен Органайзер за Мръсни

BGN 2.00
Продукти

плат от ОксфордТази чанта е изработена от плат Оксфорд със стабилна производителност и дълъг срок на служба.Подходящ размер и капацитет, сгъваеми за лесно пренасяне, дизайн.Мощна функция за съхранение, нека мръсните си дрехи има своя къща.Подходящи за дома или хотела.Изящна изработка изработка и детайли, водоустойчиви, подходящи за използване при пътуване.Чанта за дрехи добре е подходящ за съхранение на бельо, сгъваема и висока плътност.Описание Продуктът е произведен от безопасен и траен материал, практични и лесно се повреждат.Продуктът е сгъване конструкция, което позволява да се пести място, когато не се използва.Тъканта, чанта за съхранение помага съдържа мръсно бельо, чисти, спестявайки си време на пране. лесен за употреба, удобен за переноске и издържа на натоварването.Характеристики - Цвят : син Материал : плат Оксфорд - Размер : 60,00 X45,00 X1,00 см /23,58 X17,68 X0,39 инча - Тази чанта е изработена от плат Оксфорд със стабилна производителност и дълъг срок на служба. - С подходящ размер и капацитет, сгъване за по-удобно носене дизайн. - Изящна изработка изработка и детайли, водоустойчиви, подходящи за използване при пътуване. - Чанта за дрехи добре е подходящ за съхранение на бельо, сгъваема и висока плътност. - Мощна функция за съхранение, нека мръсните си дрехи има своя къща.Подходящи за дома или хотела. -Размер : 60x45x1 виж Предпоставка включва 1 х чанта за дрехи.

R

Продукти в категория