.

.

FEICHAO 17 мм Адаптер с топка глава от Алуминиева Сплав, Съвместими с камера Gopro Hero 10 9 8 за превозно средство (скоба с топка глава)

FEICHAO 17 мм Адаптер с топка глава от Алуминиева Сплав, Съвместими с камера Gopro Hero 10 9 8 за превозно средство (скоба с

BGN 2.00
Продукти

Широко приложение : Съвместим с общ интерфейс Go Pro и други разширенияТопка корона и стяга : Съвместимост с топка глава 17 мм, двойна скоба с топка глава са идеални за монтиране на допълнителни аксесоари.Липсата на товар тегло : тя е с лека конструкция от анодизиран алуминий, с тегло около 40/20 г, което значително удължава живота на камерата, без да се създава някаква натоварване на тегло.Конструкция от анодизиран алуминиева сплав, здрава и трайна, лесна за почистване и е съвместим на допир.Размер на затягане с топка глава : 50*18 мм. моля, проверете изображението, преди да поръчате.Скоба за адаптер с топка глава FEICHAO 17 мм от алуминиева сплав, съвместими с камера Gopro Hero 10 9 8 за кола Детайл на продукта : Търговска марка : FEICHAO Цвят : черен Размер на захващане : 50 * 18 mm Тегло на затягане : 42 грама Тегло на адаптера с топка глава : 20 г. Отнася се за топка главичката 17 мм, на скобата с двойна топка глава; 2. Приложение : Съвместима с общия интерфейс на Go Pro. Конструкция от анодизиран алуминиева сплав, здрав и издръжлив, моющийся и съвместим на допир. Липсата на товар тегло : тя е с лека конструкция от анодизиран алуминий, с тегло около 40/20 г, което значително удължава живота на камерата, без да се създава някаква натоварване на тегло. Той е идеален за монтиране на допълнителни аксесоари.Пратката включва : 1 бр * 17 мм топка корона /адаптер за топка на главата / скоба (по избор).

R

Продукти в категория