.

.

Котешки грива 3-Лентов Котешки тунел. Много голям диаметър от 12 инча и е много дълъг. Голяма Сгъваема Детска играчка. Широката тръба на тунел за домашни любимци, за З?

Котешки грива 3-Лентов Котешки тунел. Много голям диаметър от 12 инча и е много дълъг. Голяма Сгъваема Детска играчка. Широката

BGN 3.00
Продукти

БЕЗПЛАТНА ПРЪЧКА-ЗАКАЧКА за КОТКИ! : Всички покупки тунела за домашни любимци с принтом животни приложен безплатна висококачествена пръчка-закачка за коткиСтрува 6 долара!!.Много ШИРОК ? Диаметърът на този голям тунел дупки е 12 см!Сравнете с кошачьими тунели конкуренти за стайни котки, предлагащи общо 10 инча само за най-малките котки.Сега малки кученца и големи котки също могат да се забавляват!.Удължен ? докато размери конкуренти представляват 36-40 см, дължина на този основен тунел е 55 инча.Почти 5 метра!Отлично помага да развиете гъвкавост на вашите любимци и създава чудесен тунел за няколко котки!.НЕОГРАНИЧЕНО ЗАБАВЛЕНИЕ! ? 3 много широки и дълги трайни полиэстеровых тунела, шпионка-дрънкалка и dinged топка ще осигури вашата котка на маса е място за легнало, игри и превръщането на тази играчка тунел за котки.Осигурява неограничено количество часове забавление за вашия любимец!.КУПИ С УВЕРЕНОСТ ? Ние предлагаме гаранция за 6 месеца, и ако желаете да върне стоката по някаква причина в рамките на този срок, ние ще го отведем обратно, без въпроси!.БЕЗПЛАТНА ПРЪЧКА-ЗАКАЧКА за КОТКИ! : Всички покупки тунела за домашни любимци с принтом животни приложен безплатна висококачествена пръчка-закачка за котки.Струва 6 долара!!.Много ШИРОК ? Диаметърът на този голям тунел дупки е 12 см!Сравнете с кошачьими тунели конкуренти за стайни котки, предлагащи общо 10 инча само за най-малките котки.Сега малки кученца и големи котки също могат да се забавляват!.Удължен ? докато размери конкуренти представляват 36-40 см, дължина на този основен тунел е 55 инча.Почти 5 метра!Отлично помага да развиете гъвкавост на вашите любимци и създава чудесен тунел за няколко котки!.НЕОГРАНИЧЕНО ЗАБАВЛЕНИЕ! ? 3 много широки и дълги трайни полиэстеровых тунела, шпионка-дрънкалка и dinged топка ще осигури вашата котка на маса е място за легнало, игри и превръщането на тази играчка тунел за котки.Осигурява неограничено количество часове забавление за вашия любимец!.КУПИ С УВЕРЕНОСТ ? Ние предлагаме гаранция за 6 месеца, и ако желаете да върне стоката по някаква причина в рамките на този срок, ние ще го отведем обратно, без въпроси!.ЛЕСНО е ЗАПОЗНАТ : напълно Да се срине и да се съхранява, просто сгънете края на тунела, без гарнитури, перекрутите в средата (сега топката трябва да е в единия край, а лентата за съхранение - на другия), и накрая, в останалите две части!Позволете на вашия домашен любимец да се наслаждавате на живота с помощта на този луксозен 3-трети страни складного котешки тунел.

R

Продукти в категория