.

.

Кофа за боклук XDASH Мини кофа за Боклук с капак на Малката кофа за Боклук Малка Пластмасова Кофа за Боклук Подпрыгивающее На Масата Кошчето за Баня, Офис, Кухня (Цвят:

Кофа за боклук XDASH Мини кофа за Боклук с капак на Малката кофа за Боклук Малка Пластмасова Кофа за Боклук Подпрыгивающее

BGN 47.00
Продукти

Бързо и лесно разделяне на отпадъците и предмети от рециклиране ❤Десктоп кофа за боклук Малка кофа за боклук с капак, подходящ за съхранение на хартиени кърпи, хранителни продукти, козметика или други отломки. ❤Той може ефективно да изолира миризмата на боклук и плодовете, а също така съдържа масата, в чистотата.Застегивается на един бутон, чист и ярък. ❤Лесна за използване и почистване всплывающая дизайнерски корица е много лесна и удобна.Капакът може да се отвори или затвори натискане на бутона ❤❤.Дизайнът на вътрешната подплата позволява да се поставят и да се скрият в торби за боклук, за лесна подмяна на боклука. ❤Високо качество е изработена от висококачествен устойчив полипропилен материал, с гладка повърхност и заоблени ъгли.Бързо и лесно разделяне на отпадъците и предмети от рециклиране. ❤Десктоп кофа за боклук Малка кофа за боклук с капак, подходящ за съхранение на хартиени кърпи, хранителни продукти, козметика или други отломки. ❤Той може ефективно да изолира миризмата на боклук и плодовете, а също така съдържа масата, в чистотата.Застегивается на един бутон, чист и ярък. ❤Лесна за използване и почистване всплывающая дизайнерски корица е много лесна и удобна.Капакът може да се отвори или затвори натискане на бутона ❤❤.Дизайнът на вътрешната подплата позволява да се поставят и да се скрият в торби за боклук, за лесна подмяна на боклука. ❤Високо качество е изработена от висококачествен устойчив полипропилен материал, с гладка повърхност и заоблени ъгли.Текстура на материала Пластикпропорция нови пластмасови материалов100% нов материалформа эллипсовцвет розово, светло синьо, бяло.

R

Продукти в категория