.

.

STSEEACE безпилотни летателни апарати с камера за възрастни с калъф за носене - 8K FPV Дрон, Сгъваема Радиоуправляеми безпилотни самолети, с оптично позициониране поток, ?

STSEEACE безпилотни летателни апарати с камера за възрастни с калъф за носене - 8K FPV Дрон, Сгъваема Радиоуправляеми безпилотни самолети,

BGN 2.67
Продукти

▲ Многопосочни лазерно предотвратяване на препятствия : С помощта на горния лазерен датчик се събират и изчисляват околните препятствия, за да се реализира ефективно функцията за предотвратяване на пречките възприятие и да снимате по-безгрижно ▲ Жестовое фото / видео : Откажете се от стария си начин на снимане, напишете своята красота жестове, и вие ще видите нови жестове.Обектив FOV (поле) може да записва панорамни изображения, за да улови идеалния момент. ▲ Трехосевая карданная помещение 8 K : правете снимки и видеоклипове по време на полет, без треперене, създавайки най-автентични природни пейзажи. Прехвърляне 5 G Wi-Fi интернет в реално време осигурява превъзходно качество на видео, идеално за селфи. ▲ С помощта на мобилни приложения можете изцяло да контролирате и преглеждате аэрофотоснимок самолет, а на връщане на image е свеж, че ви позволява да видите на прелетните птици и лесно да записва всичко. ▲ Независимо от това, къде се намирате, беспилотник автоматично ще ви заловен.Постоянно задържане вас в рамките улеснява заснемане на трудни снимки, благодарение на функцията полет, без помощта на ръцете и възможности селфи.Режим в орбитата на : Режим орбита позволява дрону облетать дадена путевую точка в кръг и предлага панорамно изображение и видео. ▲ Многопосочни лазерно предотвратяване на препятствия : С помощта на горния лазерен датчик се събират и изчисляват околните препятствия, за да се реализира ефективно функцията за предотвратяване на пречките възприятие и да снимате по-безгрижно. ▲ Жестовое фото / видео : Откажете се от стария си начин на снимане, напишете своята красота жестове, и вие ще видите нови жестове.Обектив FOV (поле) може да записва панорамни изображения, за да улови идеалния момент. ▲ Трехосевая карданная помещение 8 K : правете снимки и видеоклипове по време на полет, без треперене, създавайки най-автентични природни пейзажи. Прехвърляне 5 G Wi-Fi интернет в реално време осигурява превъзходно качество на видео, идеално за селфи. ▲ С помощта на мобилни приложения можете изцяло да контролирате и преглеждате аэрофотоснимок самолет, а на връщане на image е свеж, че ви позволява да видите на прелетните птици и лесно да записва всичко. ▲ Независимо от това, къде се намирате, беспилотник автоматично ще ви заловен.Постоянно задържане вас в рамките улеснява заснемане на трудни снимки, благодарение на функцията полет, без помощта на ръцете и възможности селфи.

R

Продукти в категория