.

.

Детски Мюсюлманин. → За Момичета, Завързана Ислямски Шал, Шал, Тюрбан с Цветя, Хиджаб, Шифоновые Шалове, Превръзка на Главата (2-7 години)

Детски Мюсюлманин. → За Момичета, Завързана Ислямски Шал, Шал, Тюрбан с Цветя, Хиджаб, Шифоновые Шалове, Превръзка на Главата (2-7 години)

BGN 0.67
Продукти

ШифонСамо ръчно пране. ▶ Отличен материал : Изработен е от висококачествен материал от млечно влакно с висока еластичност, с мека, гладка и комфортна текстура, дишаща и приятен за кожата, подходящ в чорап и не пада, красиво блести, лесни за миене и подходящ за продължителна употреба. ▶ ЗАПАЗВАНЕ на СВЕЖЕСТТА на КОСАТА : Може да се запази влагата и блясъка в косата си и да придадат на вашата прическа свеж вид, ефективно предпазва косата от унищожение, а също и предпазва главата и врата от слънце и ултравиолетови лъчи през лятото. Тюрбан не само ще ви даде красива гледка, но и предпазват кожата. ▶ МОДЕРЕН ВЪНШЕН вид : Цветя в горната част на убора придават усещане за елегантност и мода, като ви уверени и очарователен вид.Пъстър тюрбан много лесно да се комбинира с вашите дрехи всеки стил, благодарение на което ще имате друго визуално преживяване. ▶ Широко приложение : Подходящ е за съхраняване на различни прически, като например права коса, къдрава или вълниста, опашка, дълга коса, перуки и така нататък.Прекрасен женски забрадка за носене в градината, на плажа, край басейна, в парка, в къмпинг, пешем туризма, в църковни дейности. ▶ЧУДЕСЕН ПОДАРЪК ЗА ВСЕКИ : Пълно покритие на косата.Един размер подходящ за всички момичета на възраст 2-7 години.Перфектен подарък за Ден за защита на децата, Коледа, рожден Ден за вашите момичета и приятелите на децата.Лесно се сгъва, почти не заема място, удобно за переноске, подходящ за пътуване.

R

Продукти в категория