.

.

ANDPAI Персонализирани Многопластови и Дълги Висящи Обеци с Появата на Веригата от Неръждаема Стомана, на Резба, Ушна Маншет с Пискюл, Черно Обеци в стил Пънк за Жени, ?

ANDPAI Персонализирани Многопластови и Дълги Висящи Обеци с Появата на Веригата от Неръждаема Стомана, на Резба, Ушна Маншет с

BGN 4.32
Продукти

❤ Материал : висококачествена сплав тегло : 8,5 g грамаДългата верига : дължина 14 см Къса верижка с дължина 11 виж Добре покрита повърхност; абсолютно гладка; няма драскотина на кожата или дрехите;. ❤ Подарък : религиозен дизайн с крестообразными символи, здраве и щастие - страхотен подарък за хора, движимых Бога. ❤ Уникален моден дизайн : Подходящ за всички възрасти, стилен и елегантен външен вид.Лесно се носи и няма да ви натоварят; изискани подаръци за Коледа, Великден, Свети Валентин, Хелоуин, рождени дни, сватби и церемонии. ❤ Причина : Много е подходяща за Хелоуин, Cosplay, Коледа, Великден, рожден ден, юбилей, училищни партита. ❤ ИНТИМНО СЛЕДПРОДАЖБЕНО обслужване : Вие ще получите пълнозърнести обеци.Ние предлагаме 45-дневна гаранция за връщане на парите.Ако имате някакви въпроси, моля, изпратете ни електронно писмо.Уважаеми клиенти, добре дошли в бижутериен магазин ANDPAI, за нас е голяма чест да ви служи, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.можете да ни изпратите на и-мейл, ние ще ви отговорим в рамките на 12 часа За нашите бижута -Повечето от нашите бижута са изработени от сплав на мед от неръждаема стомана, покрити с злато, сребро, розово злато, или платина, както и други материали като цирконий, култивирани перли, изкуствен камък, опал, планински кристал, които се използват за направата на бижута. -Ако имате някакво мнение за този продукт, моля, уведомете ни, ако не сте доволни от нашия продукт или услуга, моля, уведомете ни, ние ще направим всичко възможно, за да сте останали доволни.Съвети за грижа и защита на бижута 1) Моля, избягвайте контакт с агресивни химикали 2) Моля, избягвайте носенето и по време на душ / сън 3) Моля, не носете дълго време, често заменяйте украса през лятото 4) нужда от често почистване.Моля, използвайте мека четка, за да избършете повърхността аксесоар и премахване на петна от повърхността му.

R

Продукти в категория