.

.

Престилка от Вощеного Платна TICONN за тежки условия на работа, Многофункционална Работна Престилка от Платно с дебелина 16 унции за Дървообработване, Металообработв?

Престилка от Вощеного Платна TICONN за тежки условия на работа, Многофункционална Работна Престилка от Платно с дебелина 16 унции за Дървообработване,

BGN 0.33
Продукти

Вощеный платно, ХолстинаЗакопчалката на дантела. [ПРЕСТИЛКА ЗА инструменти ПРЕМИУМ-клас] Този сверхпрочный престилка TICONN е изработен от вощеного платна с тегло 16 грама, което притежава здравина и издръжливост на обикновен плат.Той има водо - и грязеотталкивающим имот, както и устойчиви на петна. [ДРЪЖТЕ ВСИЧКИ НЕОБХОДИМИ ИНСТРУМЕНТИ] Този престилка за инструменти, оборудвани клипове и джобове за съхранение на всички необходими инструменти, като например предпазни очила, химикалки, бележник за водене на записки, телефон, ръкавици и чук.Има и вграден магнит за закрепване на винтове. [УНИВЕРСАЛЕН и МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ] Нашият престилка, предназначени да отговарят на няколко приложения с различни 3 цвята за избор.Отличен за използване в качеството на заваряване престилка, престилка за механична работилница, престилка за работа с дърво, фризьорство престилка, престилка на художник, градината престилка, ресторантско престилка, престилка за барбекю и много други.Поръчайте престилка TICONN, за да е стилно да си вършат работата!. [КОМФОРТ ПРИ НОСЕНЕ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ден] Нашият вощеный престилка ви защитава по време на работа и няма да навредят на комфорт.Носят му по-приятно, отколкото традиционния колан за инструменти, тъй като част от теглото инструменти, които носите със себе си, се разпределя върху широките раменни ремнях с мека подплата. [АНГАЖИМЕНТ на МАРКАТА TICONN КАЧЕСТВО] Ние стоим зад качеството на нашите продукти.Ако по някаква причина не сте доволни от покупката си, моля, свържете се с нас.Ние предлагаме 30-дневен парите и доживотна гаранция. 100% Гаранция за удовлетворение от безрискови пазаруване!.Вощеный платно, Холстина.Закопчалката на дантела. [ПРЕСТИЛКА ЗА инструменти ПРЕМИУМ-клас] Този сверхпрочный престилка TICONN е изработен от вощеного платна с тегло 16 грама, което притежава здравина и издръжливост на обикновен плат.Той има водо - и грязеотталкивающим имот, както и устойчиви на петна. [ДРЪЖТЕ ВСИЧКИ НЕОБХОДИМИ ИНСТРУМЕНТИ] Този престилка за инструменти, оборудвани клипове и джобове за съхранение на всички необходими инструменти, като например предпазни очила, химикалки, бележник за водене на записки, телефон, ръкавици и чук.

R

Продукти в категория