.

.

Етикети за рафтове DOITOOL 80 бр Самозалепващи се Подложки За защита от Кихане, Листове, Притежателят на Панели, Държач За Защита От Кихане, Етикети За Рафтове, Пластмас?

Етикети за рафтове DOITOOL 80 бр Самозалепващи се Подложки За защита от Кихане, Листове, Притежателят на Панели, Държач За Защита От

BGN 26.61
Продукти

Държач ЗА ХАРТИЯ : най-Висококачествени материали от PVC, издръжлив и лесен, удобен дизайн със самозалепваща основаТЕНИС на притежателя на МАРКАТА : Широко използвани в супермаркети, магазини, маси, рафтове, магазини и други случаи.Т-ОБРАЗНА НАСТОЛНА поставка ЗА ДИСПЛЕЯ : Този титуляр за панели са отлични за почистване на плотове, маси и други плоски повърхности.АКРИЛ, преградни СТЕНИ за кабинет : Прозрачен дизайн, ще бъде добър визуален ефект, лесен за инсталиране и използване.НАСТОЛНА поставка за ДИСПЛЕЯ : Лесно се вдига, гладки ръбове, за да не поцарапали ръка, докато го използвате.Пратката включва 80 x притежателите на етикети, Особености - Материал : PVC -Размер : 8,00 X4,40 X3,00 см/3,14 X1,73 X1,18 инча - Цвят : както е показано по - Прозрачен дизайн, ще бъде добър визуален ефект, лесен за инсталиране и използване. - Висококачествени материали от PVC, здрав и лек, с дизайн на лепилен основи удобно. - Лесно се премахва, гладки ръбове, за да не поцарапали ръце при използването му. - Този титуляр за панели са отлични за почистване на плотове, маси и други плоски повърхности. - Идеален за дребно магазин, приемни, училища, супермаркети, магазини и много други.Описание на продукта е Изработен от висококачествен PVC материал, устойчив и не лесен за използване. многофункционален, перфектно подходящ за настаняване на картички с номера, вписан картички, менюта, снимки и рисунки на масата.Може да се използва в супермаркети, търговски центрове, магазини, търговци на дребно или на други места, където има нужда от реклама.

R

Продукти в категория