.

.

Комплект Арка с Венец от балони в стил Бохо 147 бр., Гирлянда от Балони Пастельно-Розов Цвят, с Двойна Плънка, Венец Балони с Прашни Роза, Хромирани балони от Розово Зл?

Комплект Арка с Венец от балони в стил Бохо 147 бр., Гирлянда от Балони Пастельно-Розов Цвят, с Двойна Плънка, Венец Балони

BGN 0.33
Продукти

Размер на балон : 5 ", 10", 12 ", 18"Безплатно за вас : 1 ролка лепило, верига за балони, на куката. ?ВАЖНО : Електрически помпи въздух не ще да работите с 5-инчов двоен венец от балони 'Прашен роза" (всички други размери са подходящи идеално).Силно се препоръчва да използвате ръчен въздушна помпа за надувания малки балони пастельно-розов цвят. ?Комплект за парти включва : Хромирани топки от розово злато (5 "х10шт, 10"х15шт), кремаво-прасковени топки (5"Х25шт, 10"Х20шт, 12"х5шт), кайсиеви топки (5 "х15шт, 10"х25шт, 18"х2шт), двойна работа-розови топки (5 "х15шт, 10"х15шт) Безплатно за вас : 1 ролка лепило, верига за балони, на куката. ? Високо качество : Венец от балони в стил бохо е изработена от вносни трайно латексного материал, нетоксична и лесно избухва.Всеки балон преминали строги тестове и проверка, и може да се използва безопасно в присъствието на деца.Той може да организира уникална тематична парти по случай рождения Ден, на детската душа, сватбени декорации за младоженци. ? МНОЖЕСТВО случаи : Комплект арка с венец от балони в стил бохо е много подходящ за абитуриентски, годеж, сватби, юбилеи, детски празници, фирмени събития, снимки и т., да правите снимки със семейството и приятелите си под венец от балони Пастельно-розов цвят Blush може да оставите незабравими и трайни спомени. ?ПОИГРАЙТЕ СИ ВЪОБРАЖЕНИЕ : брой балони достатъчно, комбинации са безброй, и лесно да ги увеличат.Можете да използвате въображението си и да получите удоволствие от монтаж на балони, заедно със семейството си и приятели.Останалите можете също така да виси по дърветата, стените, прозорците, вратите, маси - навсякъде.Трябва да се подготвим да взема електрическа помпа за балони, издуват всички балони, а след това да ги съберат с помощта на веригата за балони, за да ги любимата си форма.Комплект балони са идеални за абитуриентски, помолвок, сватби, юбилеи, детски празници, фирмени събития, фотосесии и така нататък.Украсете всяко парти, на закрито или на открито на фона на фотобудки и създайте незабравими спомени, хайде да организираме една незабравима парти.

R

Продукти в категория