.

.

Beetoo Дървени Кафе Пръчици за Разбъркване, 200ШТ Кафе Пръчици за Разбъркване, Екологично Чисти Чаши Бъркалки От Дърво, Кафе Бъркалки за Еднократна употреба за приготв?

Beetoo Дървени Кафе Пръчици за Разбъркване, 200ШТ Кафе Пръчици за Разбъркване, Екологично Чисти Чаши Бъркалки От Дърво, Кафе

BGN 3.90
Продукти

1Размерът е Изработена от висококачествена естествена бреза, добро качество.Му е лесно да боли. Опазване на околната среда : Не съдържа химикали и покрития, правят го силен, биоразлагаемым и полезни за здравето.Шоколад за разбъркване биоразлагаемый, удобен и екологично устойчив, без хранителни отпадъци. Преносим : Удобен избор за пътуване или къмпинг.Дървена мешалка може да бъде всеки компонент за равномерно разпределение на вашите напитки, което ще ги направи по-вкусни. перфектен размер : Гладка повърхност бъркалки, без пукнатини и счупвания, дължина 7,4 инча позволява да работят по-добре, не се страхувайте, попарена с ръце. Широко приложение : Разбъркайте в съответствие с всички изисквания, например, добавете сметана и захар в кафето или смес на прах, използвано за приготвяне на топла напитка и студена напитка за пиене.На всяко едно събитие или парти, както и в живота на чайна стая, салон, офис, кафене за съхранение.Материал : Дърво Цвят : дърво Размер : 190 мм /7,4 инча * 6 мм 0,2 инча Опаковка : 200 бр. Дървени пръчици за разбъркване на кафе, Изработени от висококачествена естествена бреза добро качество.Му е лесно да боли.Край на рунда, не причиняющий вреда на ръцете.Всяка опаковка под номер 200 е удобен.Това е добър начин да се отговори на търсенето на всички видове смесване.При използване на високо стъкло и не изгаря.Разбърква се в съответствие с всички изисквания, например, добавете сметана и захар в кафето или смес на прах, използвано за приготвяне на топла напитка и студена напитка за пиене.На всяко едно събитие или парти, както и в живота на чайна стая, салон, офис, кафене за съхранение.Ангажимент : ако за продукта някакви въпроси, моля, свържете се с нас навреме.

R

Продукти в категория