.

.

Индустриален вентилатор на Тавана CUTYZ с осветление и дистанционно Управление Безшумен 6-степенна скоростна кутия с Таймер Спалня Led Лампа с регулируема яркост в Кл?

Индустриален вентилатор на Тавана CUTYZ с осветление и дистанционно Управление Безшумен 6-степенна скоростна кутия с Таймер Спалня Led

BGN 76.86
Продукти

Вентилатор на тавана Cage : Този 20-инчов вентилатор на тавана, без листа, с вградени встраиваемыми невидими остриета ще ви спести място, благодарение на матово черно покритие и 7 дървени покрити с лак Abs лопастям, които придават на помещението чистота и елегантност, той е подходящ за интериор в индустриален стил 6 степени на подаване на въздуха и дистанционно управление : Нашите встраиваемым вентилатор на тавана може лесно да се управляват с помощта на дистанционно управление. фен е на разположение от 6 скорости на въртене в зависимост от вашите различни нужди.благодарение на функцията таймер (1/2/4 часа) вентилатор на тавана за фермерска къща със задно може да ви спести време и усилия. Обръщане на двигател : работи в продължение на целия сезон, лесно се превключва между режимите " стъпка надолу и подобрява вятъра в различни сезони, от лесни за употреба ръчно дистанционно управление (за да се избегне счупване на лампите при транспортиране, вентилатор на тавана, без лампа).Широк спектър на приложение : Този 20-инчов вентилатор на тавана за помещения с подсветка е подходящ за спални, всекидневни, кухни, кабинети, детски стаи, тераси, малки спални, коридори, малки всекидневни. Вентилатори Vandalis ще придадат на Вашия дом лукс и комфорт.Срок за доставка : 1-2 дни при изпращане, 15-25 дни след доставка.Ако Имате някакви въпроси, моля, незабавно се свържете с нас.Вентилатор на тавана Cage : Този 20-инчов вентилатор на тавана, без листа, с вградени встраиваемыми невидими остриета ще ви спести място, благодарение на матово черно покритие и 7 дървени покрити с лак Abs лопастям, които придават на помещението чистота и елегантност, той е подходящ за интериор в индустриален стил. 6 степени на подаване на въздуха и дистанционно управление : Нашите встраиваемым вентилатор на тавана може лесно да се управляват с помощта на дистанционно управление. фен е на разположение от 6 скорости на въртене в зависимост от вашите различни нужди.благодарение на функцията таймер (1/2/4 часа) вентилатор на тавана за фермерска къща със задно може да ви спести време и усилия. Обръщане на двигател : работи в продължение на целия сезон, лесно се превключва между режимите " стъпка надолу и подобрява вятъра в различни сезони, от лесни за употреба ръчно дистанционно управление (за да се избегне счупване на лампите при транспортиране, вентилатор на тавана, без лампа).

R

Продукти в категория