.

.

Rayuwen Регулируема Стълба за Сръчност Футболна Скорост За Фитнес 12-степенна скоростна кутия Комплект Тренировъчно Оборудване с Парашут Съпротива Спортен Диск и Сим?

Rayuwen Регулируема Стълба за Сръчност Футболна Скорост За Фитнес 12-степенна скоростна кутия Комплект Тренировъчно Оборудване с Парашут

BGN 1.00
Продукти

⚽【Спортен тренировъчен комплект】 Този комплект за тренировка на футболен сръчност включва стълба, парасейлинг, футболен обучение панделка, знак на ръкава диск за постери и други инструменти, за да отговарят на различни нужди ⚽【Стълба за сръчност】 полипропилен материал, гъвкави и регулируеми, осигурява отлична производителност при тренировка на работа на крака с помощта на колан, без entanglements.Стълба с 12 кръст-образни греди е с дължина 6 метра. ⚽【Парашут съпротива】Размера на парашута е 1,41 м с регулируем найлонови колан за допълнителна здравина. Быстросъемная обтегач на колана позволява да тренирате с ускоряването.В зависимост от скоростта, той може да осигури устойчивост на около 5-15 кг., ⚽【Еластичен диск конус】 Разтеглив шишарки могат да бъдат изпълнени в най-разнообразни модели.Чудесно като гранични знаци, спортни практики и цели. ⚽【Гъвкавост】 Този набор от стълби за сръчност, предназначени за усъвършенстване на уменията във всички видове спорт, като футбол тренировка, бокс, баскетбол, лакрос, хокей, бейзбол, тенис, лека атлетика. ⚽【Спортен тренировъчен комплект】 Този комплект за тренировка на футболен сръчност включва стълба, парасейлинг, футболен обучение панделка, знак на ръкава диск за постери и други инструменти, за да отговарят на различни нужди. ⚽【Стълба за сръчност】 полипропилен материал, гъвкави и регулируеми, осигурява отлична производителност при тренировка на работа на крака с помощта на колан, без entanglements.Стълба с 12 кръст-образни греди е с дължина 6 метра. ⚽【Парашут съпротива】Размера на парашута е 1,41 м с регулируем найлонови колан за допълнителна здравина. Быстросъемная обтегач на колана позволява да тренирате с ускоряването.В зависимост от скоростта, той може да осигури устойчивост на около 5-15 кг., ⚽【Еластичен диск конус】 Разтеглив шишарки могат да бъдат изпълнени в най-разнообразни модели.Чудесно като гранични знаци, спортни практики и цели. ⚽【Гъвкавост】 Този набор от стълби за сръчност, предназначени за усъвършенстване на уменията във всички видове спорт, като футбол тренировка, бокс, баскетбол, лакрос, хокей, бейзбол, тенис, лека атлетика.ОПИСАНИЕ Нашата тренировочная стълбище е предназначено за интензивни упражнения с краката в някой спортен екип - от бейзбол до футбола.

R

Продукти в категория