.

.

Най-малката Шпионска WiFi IP камера, Безжична Дистанционна Камера, Камера за сигурност HD1080P, Помещение Гледане на деца, следи бебето с подобрен режим за нощно виждане, ?

Най-малката Шпионска WiFi IP камера, Безжична Дистанционна Камера, Камера за сигурност HD1080P, Помещение Гледане на деца,

BGN 25.27
Продукти

【Не може да бъде по-малко】-Това е мини-преносима камера на най-новия дизайн на 2022 година за вътрешна / външна употребаТова е най-малката wifi-камера с приложение V380 Pro.След като вашия i Phone или Android телефон е конфигуриран рутер, Wi-Fi (само 2,4 Ghz).След това ще имате възможност да видите на видео в реално време през приложението отдалечено от всяка точка на света.Внимавайте за вашия дом или офис с помощта на камери за проследяване. 【Предимство камера 】 - Безжична камера - това е най-новият продукт 2022 година. Hd night vision, обхват за нощно виждане до 26 инча, подходящ за вътрешна и външна употреба.Лесен за носене и използване. 【Подобрена технология за разпознаване на движение 】- Камера с подобрен от функцията за интелигентна детекция на движение, можете да настроите чувствителността на сензора ръчно.След като движението ще бъде установено, малка камера изпрати тревожно известие с изображения на вашия телефон.Можете да влезете в приложение, за да видят какво се случва в реално време, и никога не се притеснявате за това, че пропуснете нещо важно. 【Подобрено нощно виждане】 -Най-голямата особеност на този е подобрено нощно виждане, използвайте подобрени IR leds lambs и 26 фута разстояние за нощно виждане, който позволява ясно да видим, че се случва при слаба светлина, дори в пълна тъмнина, както и на IR осветлението не се вижда по време на запис.По този начин можете да знаете, почивки ли някой в къщата или компания, дори и ако светлината е изключена. 【Никога не спирайте да】 рекорд-вградена батерия не, просто трябва да свържете мобилния си източник на захранване или USB съединител, можете да се осъществява дистанционно наблюдение. камерата поддържа се запис, за да се гарантира непрекъснатост на запис.Когато картата с памет е пълна, е най-новият файл се презаписва най-стария файл.Вие никога няма да пропуснете нещо важно, което искате да знаете.Можете да го използвате за записване на растеж на вашите домашни любимци и деца. 1 х Мини камера 1 х Ръководство за потребителя 1 х USB кабел 1 х Устройство за четене на карти Micro SD.

R

Продукти в категория