.

.

SXNBH Висящ Органайзер с Джобове, Тъканно Стенни Чанта За Съхранение на Всички Всячины, Водоустойчива Чанта за Организиране на вашия Тъканта на корпуса (Цвят: C)

SXNBH Висящ Органайзер с Джобове, Тъканно Стенни Чанта За Съхранение на Всички Всячины, Водоустойчива Чанта за Организиране на вашия Тъканта

BGN 57.77
Продукти

С кука за закрепване на врата или стенаМоже да се използва на работния плот, в спалнята, банята и т. Това помага, за да си малки предмети, по-ароматно.Спестяване на пространство, удобство за живота си.Изящна изработка осигурява по-дълъг експлоатационен живот.Изработен е от плат Оксфорд, артистичен и елегантен.С кука за закрепване на врата или стена.Може да се използва на работния плот, в спалнята, банята и т. Това помага, за да си малки предмети, по-ароматно.Спестяване на пространство, по-удобна за живота си.Изящна изработка осигурява по-дълъг експлоатационен живот.Параметри : Тип : чанта за съхранение на Брой джобове : 7 Тегло : 150 гр Размер : 49x35 см/19,29x13,77 см Забележка : 1. Поради различни монитори и светлинния ефект действителният цвят може да се различават малко от цвят на картинката; 2. Възможни са отклонения в 1-3 см от ръчно измерване.Пратката включва : 1 х Подвесная чанта за хранения1 х Подвесная чанта за съхранение.

R

Продукти в категория