.

.

Електрически Шок е Анален Вибратор и Стимулатор на Простатата, Leyuto 8 Режима на Вибрация Електрическа Стимулация Анален Накрайник Вибриращ Анален Накрайник Вибрат?

Електрически Шок е Анален Вибратор и Стимулатор на Простатата, Leyuto 8 Режима на Вибрация Електрическа Стимулация Анален Накрайник Вибриращ

BGN 2.00
Продукти

【Ергономичен размер : Вибратор Mango】 Този анален накрайник е с формата на манго, ергономично проектирана за по-удобно въвеждане, но размерът на вставляемой част не може да се обърне за начинаещи препоръчваме да използвате вибрирующую анальную тапата със смазка.Вибратор за простатата и анален вибратор, двойна стимулация 2 в 1, ергономична форма и златист ъгъл комбинират за бурен оргазъм.Вибратор с анальными тапи готов да вдъхнови си диви фантазии и да пробуди вътрешните си желания, благодарение на уникалния дизайн. 【8 режима на вибрации и токов удар】 За разлика от други массажеров на простатата при мъжете, тази вибриращ анален накрайник има 8 различни режима на мощни вибрации с поражение на електрически ток, доставка на нови усещания при използване на играчки but plug.Вие ще получите двойно удоволствие, добавяне на вълнуващи усещания от функциите на pulse токов удар. 【Безопасно и удобно】 Тази секс играчка за възрастни е изработена от безопасни за тялото, приятен за кожата, гладка шелковистого силикон, който нежно и внимателно пада върху тялото ви.Анални играчки всеки ден е водоустойчив, така че можете лесно да почистите устройството за масаж на простатата сапунена вода. 【Дистанционно управление 15-25 м】 Този мъжки анален секс-играчка представлява вибратор с дистанционно управление, разстояние на дистанционното управление на 15-20 метра позволява лесно се възбуждам себе си или споделяне на горивото с партньора си. Забележка : Само при преминаването на продукта е включена, можете да използвате дистанционното управление за управление на продукта. 【Незабележима опаковка и сервизно обслужване】 Личен вибратор идва в тайните на опаковката, когато сте получили секс-играчка estim.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси относно този продукт.Този мъжки масажор за простатата с ергономичен дизайн проектиран да пасва на вашата естествена вътрешна форма, която му позволява да мачкам всички любимите си ерогенни зони.

R

Продукти в категория