.

.

Чанта-портфейл LAMEEKU, Съвместим с iPhone 13 Pro Max, устойчив на удари Калъф за телефона, през рамо от изкуствена кожа с държач за карти, една Чанта-портфейл с RFID-заключване з?

Чанта-портфейл LAMEEKU, Съвместим с iPhone 13 Pro Max, устойчив на удари Калъф за телефона, през рамо от изкуствена кожа с държач за карти,

BGN 14.99
Продукти

✨Съвместимост-Уникален дизайн само за i Phone 13 Pro Max 2021, диагонал на екрана 6,7 " ✨ Държач за карти с голям капацитет-4 отделни слот за карта и портфейл с цип за малки неща могат да съхраняват 4 кредитни карти и няколко монети и любопитни факти. ✨ Обща защита на RFID-Използването на изкуствена кожа и вътрешния слой на rfid-блокирующего материал не само предпазва телефона от надраскване благодарение на релефен выступам на екрана и дизайн на камерата, но и предпазва от кражба на информация относно кредитна карта. ✨ Освобождаването на ръката-Идва с подвижна каишка през рамо и каишка за китката, което ви позволява бързо да излизат от къщата, измъкнаха ръцете при ходене пазаруване и пътуване.Дизайн с отворен лицевата страна е удобно при използване на мобилен телефон. ✨Връщане или подмяна в рамките на 180 дни -При възникване на някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ако това е проблем с качеството, можете да получите пълно възстановяване на сумата или замяна!Съвет : RFID карта в опаковката е даден само за да се убедите, можете да я изхвърлите, всъщност работи на нашия уникален материал за облицовка.

R

Продукти в категория