.

.

ZJHYXYH Чанта за съхранение на риболовни принадлежности, Твърда Обвивка, Градинска Риболовна чанта, Чанта за въдици, Раница, Кутия за съхранение на риболовни принадле?

ZJHYXYH Чанта за съхранение на риболовни принадлежности, Твърда Обвивка, Градинска Риболовна чанта, Чанта за въдици, Раница,

BGN 1.67
Продукти

1 Голям капацитет, устойчивост на износване, може да се носи на гърба, могат да се прехвърлят. Гумена дръжка, напреднали, подсилени, регулируема оплетена каишка. Двустранен цип, ластик кант за защита от мълнии. Плътен и гладък захапка, подсилен с нитове. Вдлъбната и изпъкнала конструкция, масивна, износостойкая и устойчиви на натиск. Голям капацитет, устойчивост на износване, може да се носи на гърба, могат да се прехвърлят. Гумена дръжка, напреднали, подсилени, регулируема оплетена каишка. Двустранен цип, ластик кант за защита от мълнии. Плътен и гладък захапка, подсилен с нитове. Вдлъбната и изпъкнала конструкция, масивна, износостойкая и устойчиви на натиск. Голям капацитет, устойчивост на износване, може да се носи на гърба, могат да се прехвърлят. Гумена дръжка, напреднали, подсилени, регулируема оплетена каишка. Двустранен цип, ластик кант за защита от мълнии. Плътен и гладък захапка, подсилен с нитове. Вдлъбната и изпъкнала дизайн, твърда, износостойкая и устойчиви на натиск.Материал : PVC Цвят : син Размери : 120*20* 14 см, 125*20* 14 см, 130*20*14 Смупаковка в комплекта : чанта за риболов * 1 (с изключение на други демонстрационни продукти) Забележки : поради ръчно измерване се допуска отклонение 0-1 вижте Уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.Поради разликите между различните монитори на изображението може да не отразява действителния цвят на продукта.

R

Продукти в категория