.

.

PEPENE 6 бр. Пинсети за Кърлежи, Професионален Набор от Инструменти за Отстраняване на Кърлежи, Набор от Куки, Щипки за Отстраняване на Кърлежи от Всички Размери за Куч?

PEPENE 6 бр. Пинсети за Кърлежи, Професионален Набор от Инструменти за Отстраняване на Кърлежи, Набор от Куки, Щипки за Отстраняване на Кърлежи

BGN 1.98
Продукти

Че можете да получите : вие ще получите пинсети за кърлежи 6 * - добра комбинация, която можете да използватеЕфективна функция : той може напълно да премахнете нещо лошо с домашни кучета или котки, няма директен контакт с кожата на домашни любимци, няма нужда да се тревожи за замърсяването, след почистване, подходящ за повечето размери домашни животни, подходящ за различни стоки за домашни любимци.Здрав материал : плъзгачи са изработени от пластмаса, пинсети и гребен, изработени от неръждаема стомана, те исправны, им е трудно да се прекъсне, можете да ги използвате в продължение на дълго време.Лесна употреба : много е удобно да се използва за кучета, котки, коне и хора, той е много подходящ за премахване на нещо лошо с хора, кучета, котки и други домашни животни, ти просто трябва да вземете със себе си малка кутия, за да вземете всички тези инструменти, помогнете на своите домашни любимци убраться по всяко време и на всяко място.Обмислен подарък : хората, които имат домашно куче или котка, обикновено се притесняват за почистването на своите домашни любимци, с помощта на този комплект инструменти за отстраняване на домашни любимци с различни функции лесно можете да съдържа един любимец чисти, практичен подарък за тези собственици на домашни любимци, които ще бъдат щастливи. Основни моменти : 1. Просто и сигурно : премахване на досадни кърлежи безопасно и лесно, не раздавливая им.Лесен за употреба дори и в трудно достъпни места!2. Многофункционален : 6 клещи за акари, подходящ за кърлежи от всички размери, винаги можете да използвате подходящ и лесен за премахване на акари. Леко и безболезнено : Вашият домашен любимец едва ли ще се почувства някакъв дискомфорт или безпокойство.Чрез създаването на пинцети за кърлежи, можете бързо и напълно премахване на опасните кръвопийци. Високо качество : Щипки за кърлежи, изработени от неръждаема стомана и висококачествена пластмаса, хигиенични, може да се използва неограничено време, не съдържа химикали и не са подложени на никакви вредни странични ефекти за хора и животни. Идва с предпазен калъф за носене със себе си.Това означава, че имате достатъчно възможности да се справят с всяка извънредна ситуация.

R

Продукти в категория