.

.

Gerulyss 26 См, Тъмно-Кафяв Смесени Светло Кафяв Перуки за Жени, Дълги Вълнообразни Перука Средна Част, Естествени и Синтетични Гъста Коса за Cosplay, Хелоуин, Всекидневна у?

Gerulyss 26 См, Тъмно-Кафяв Смесени Светло Кафяв Перуки за Жени, Дълги Вълнообразни Перука Средна Част, Естествени и Синтетични

BGN 8.00
Продукти

【Материал премиум-клас】 длинноволновый перука, изработени от висококачествени синтетични влакна гладка текстура дава усещане за мекота на ръцете. 【Модерен стил】 Модерен светло кафяво и тъмно кафяво стилове ще ви помогне да създадете изцяло нов начин.Къдрава коса, подходящите прическа е средна част, подчертават вашата красота и чар. 【Регулируем размер на】 Вътре перука има два еластични куки.С тяхна помощ ще можете да настроите размера на 21,5 - 22,5 инча.За да е лесно за носене тази перука за различни форми и размери на главата. 【Облекло по повод】 Модерен светъл и тъмно-кафяв и смесен цвят и вълнообразни стил на косата са подходящи за различен кожата или скалпа, са идеални за парти, за Хелоуин, cosplay, сватба, концерт, за ежедневна употреба.Добър избор за изпращане на приятел. 【Пратката и полезни съвети】 получавате, включително, 1 бр. вълнообразни перука смесен цвят, 1 бр. сито шапка за перука.Ние се опитахме да направим всичко възможно, за да покаже цветовете на всички наши продукти.Но има някои хроматичната аберация между различните монитори.За перуки Gerulyss : 1. Висококачествено синтетично влакно. Слагали го, този перука ще ви помогне да създадете изцяло нов начин.Това може да ви донесе повече увереност, красота и очарование! 3. Перука марка Gerulyss има естествен вид, по-мека и гладка на допир, можете да го носите както за партита, така и за ежедневна употреба. Този перука ще ви помогне да създавате идеален образ за Хелоуин, концерти, тематични партита, сватби, срещи и всякакви други случаи.Как носенето на перука : 1. Извадете перука от опаковката и леко се разклаща, за да му се даде форма по подразбиране. Плътно увийте косата си в шапка за перука, която да подготви за вас. Когато вие сложите на главата си шапка-перука, моля, преминете всички направления на собствената си коса, които се намират отстрани, отзад и отпред, за да се създаде гладка повърхност. Внимателно срешете перуката и натисни регулируеми бретельки, за да отговарят на вашите размери на главата. Хванете горната и долната част на перуката и средата им с предната част на главата, след това внимателно дръпнете ги обратно, регулиране на перуката, така че да се затвори шапка и е седнал на главата си.

R

Продукти в категория