.

.

TOYANDONA 3шт Полк за Баня Светъл Кабинет Имитация на Тел Пъргав Малък Кухненски Комплект Мини-Tei, Имитация на Стеллажа Количка за организация, Програма Желязо Бельо за ?

TOYANDONA 3шт Полк за Баня Светъл Кабинет Имитация на Тел Пъргав Малък Кухненски Комплект Мини-Tei, Имитация на Стеллажа Количка за организация,

BGN 19.59
Продукти

Аксесоари за куклата къща - Тази ярка мини-количка за съхранение ще се превърне в чудесен подарък за колекционери на миниатюрни предметиКоличка за кукла къща-Различна трайност и фина обработка, я не е лесно да се прекъсне.МИНИ-КОШНИЦА за ПАЗАРУВАНЕ - Избирайте безопасни и съхраняващи материали, можете да сте сигурни в де.УКРАСА за мини-количка - чудесно за създаване на жизнена атмосфера в дома мини-сграда, луксозен и скъп.МИНИАТЮРНА ПАЗАРСКА КОЛИЧКА - изящна изработка на изпълнение и изискан детайл осигуряват нейната практичност и популярност.мебели за куклена къща.Аксесоари за куклата къща - Тази ярка мини-количка за съхранение ще се превърне в чудесен подарък за колекционери на миниатюрни предмети.Количка за кукла къща-Различна трайност и фина обработка, я не е лесно да се прекъсне.МИНИ-КОШНИЦА за ПАЗАРУВАНЕ - Избирайте безопасни и съхраняващи материали, можете да сте сигурни в де.УКРАСА за мини-количка - чудесно за създаване на жизнена атмосфера в дома мини-сграда, луксозен и скъп.МИНИАТЮРНА ПАЗАРСКА КОЛИЧКА - изящна изработка на изпълнение и изискан детайл осигуряват нейната практичност и популярност.мебели за куклена къща.Пратката включва 1 х украса за мини-количка Особености - Поставка за количките за пазаруване може да използвате и като подарък за деца, роднини, приятели, а също така се използват за украса на дома. - Цвят : бял - Различна трайност и фина обработка, него не е лесно да се прекъсне. - Може да се използва като подпори за фотография, добър аксесоар за декорация на мини къща. - Чудесно за добавяне на жизнената атмосфера в вашият мини-къща, луксозен и красив. - Материал : Желязо - Лека конструкция, осигуряваща удобство за преместване и почистване на тези модели.57 инча Информация за стоки, Мини-количка за пазаруване е Подходящ за мини-къщите, мини-кухня, микро-сцени и проекти направи си САМ". украса за мини-количка Вие все още търсите модел мини-количка за багаж?Нашият продукт ще ви стане добър избор.аксесоари за куклата къща Той е изработен от висококачествен железен материал, устойчив и практично за по-дълга употреба.

R

Продукти в категория