.

.

Мултифункционална електрическа Самобръсначка с Електрическа енергия на Глава, Акумулаторна Самобръсначка С Led Екран, 5 Глави Самобръсначка, Тример За оформяне на ?

Мултифункционална електрическа Самобръсначка с Електрическа енергия на Глава, Акумулаторна Самобръсначка С Led Екран, 5 Глави Самобръсначка,

BGN 21.08
Продукти

【Професионален бръснач】— Мултифункционална електрическа самобръсначка има няколко достъпни приложения, както и четка за почистване на лицето и на жлеба на скалата с помощта на гребен, защитен калъф за главата на инструмента и мека четка за почистванеСамобръсначка от комплекта за грижа за мъже е мощен и може да ни помогне да отговаря на всички наши ежедневни нужди. 【Безболезнено бръснене близо】— Нашата самобръсначка ви гарантира безболезнено, малошумное, хипоалергичен бръснене с въртяща фурнир, осуществляемое високоскоростен мощен мотор, плаваща глава и подобряване на режещата мрежа с двойно действие. 【Мокро и сухо бръснене】 — Нашите електрическа самобръсначка може да се използва както на влажна, така и за сухо бръснене.Можете да обръсне с пяна за бръснене или без нея, дори и в банята.Мъжките самобръсначки са специално проектирани да отговарят на вашите нужди и ще направят приятно бръснене. 【Led дисплей за бързо зареждане на USB】— Бързо зареждане на USB може да бъде напълно заредена за 2 часа и може да се насладите на бритьем в рамките на 90 минути, което е трайна.Интелигентен led дисплей показва времето на използване и оставащото време, което ви позволява да се реши, когато зареждате самобръсначката за след бръснене.Удобен и обмислен дизайн, много подходящ за използване в дома или на улицата. 【Интимни аксесоари】 — Ние също разполагат парикмахерскими глави, глави за почистването пипала на главата за косене бакенбард и масажни глави. 1 мини-плюшен отшелушивающая четка, 3 направляващи гребени, 1 защитен калъф за главата на инструмента, 1 четка за почистване, 1 четка за почистване на лицето.Най-накрая, кабел за бързо зареждане на USB и инструкция за експлоатация.

R

Продукти в категория