.

.

CHDHALTD Кухненски Контейнер За съхранение на Хранителни Продукти, Съдове за Банката За Бисквитки, Запечатан Стъклен Резервоар за храни за Отделяне на Зърна в Хладилн?

CHDHALTD Кухненски Контейнер За съхранение на Хранителни Продукти, Съдове за Банката За Бисквитки, Запечатан Стъклен Резервоар

BGN 2.97
Продукти

Строго избрали PET суровини, материали и стандарти за безопасност, безцветен, без мирис, не загрязняющее околната среда, химически постоянно, трайно до органични киселини, трайно, лесно се чупиКорпус бутилката е с плавни линии, цялостно качество на изработка, лесен и красив дизайн, лесно се отваря и затваря.Дизайн голям калибър : луксозна изработка, гладко гърлото на бутилката без чеп, широк дизайн на бутилката, лесни за вземане, лесни за почистване.Устойчива на плъзгане обработка в долната част на здраво завързано, така че да се чувстват по-удобно за използване.Комплектът включва : резервоар за съхранение 1 бр.Скъпи приятели, добре дошли в магазин.За мен е голяма чест да се запознаем с теб.Надявам се, че тук ще приятни покупки. Наименование : Резервоар за съхранение Тегло : около 25-55 г Капацитет : 220-950 (мл) на Помещение и включва : 1 бр. Резервоар за съхранение на Размер : както е показано на фигура Цвят : прозрачен Материал : пластмаса за домашни любимци Описание : 1. Корпус бутилката е с плавни линии, цялостно качество на изработка, лесен и красив дизайн, лесно се отваря и затваря 2. Строго избрали суровини за домашни любимци и стандарти за сигурност, няма цвят, мирис, примеси, химическа устойчивост, устойчивост на органични киселини, здравина, лесно се съборят 3. Дизайн голям калибър : луксозна изработка, гладко гърлото на бутилката без чеп, широк дизайн на бутилката , лесни за вземане, лесни за почистване 4. Противоскользящее дъното на бутилката : устойчива на плъзгане обработка на дъното плътно прилепнала, така че можете да се чувстват по-удобно използване.Ако имате някакви въпроси за този продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас!Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще решим проблема вместо вас.Благодаря ви за покупката!.

R

Продукти в категория