.

.

MYOYAY Плейър Плочи Поставка Плейър Дисплей Полк Ретро Шкаф За Съхранение на Грамофонни Плочи с Метални Крака с Капацитет до 100 за Албуми Плейър Плочи Маса за Дневна С?

MYOYAY Плейър Плочи Поставка Плейър Дисплей Полк Ретро Шкаф За Съхранение на Грамофонни Плочи с Метални Крака с Капацитет до 100 за Албуми

BGN 79.33
Продукти

【Достатъчно място за съхранение на】Поставка за плеър грампластинок с огромно пространство за съхранение, рассчитанным на 50 лири, и 2 места за съхранение, вмещающая до 100 за албуми, предназначена за горната част, с тегло до 50 килограма, е подходящ за настаняване на плейъра грампластинокОсвен това, може да се използва като стойка за проектор, въвеждане на масата, от масата или приставного маса. 【Здрав】 Този шкаф за съхранение на грамофонни плочи, произведени от МДФ и висококачествена дървесина, изгладен и обработени, с ясна структура и устойчивост на корозия, което осигурява дълъг живот при продължителна употреба.Метални крака стойка за плеър грампластинок могат да издържат по-голяма тежест.Нейната плоска повърхност, без чеп по-безопасни за използване.А гладка повърхност е много лесно да се почиства само с влажна кърпа. 【Спестяване на пространство】 18,1 "D x 34"W x 21"З. Шкаф за съхранение на записи заема малка площ, спестява място в помещението.Модерен стил на този кабинет за съхранение на грамофонни плочи ви позволява да имате повече възможности за практичните сцени, както и събужда стремеж към красота!. 【Светеща поставка за плеър грампластинок】Органичная естетиката и доброто линейни детайли придават на култов стил на писане на тази стойка за плейъри средата на века.В този держателе за съхранение на грамофонни плочи използва фантазийный мръсно-сив дизайн от дърво с метални крака.Той запазва текстура на дърво в ретро стил, но без загуба на съвременния поп-стил. 【Широко приложение】 Този дървена масичка за възпроизвеждане на грамофонни плочи се отличава с уникална текстура на дървото на всеки панел и стабилна метална рамка в индустриален стил, което го прави красив и функционален.Можете да монтирате поставка за играч на верандата, в хола, спалнята, кабинета, офиса и други помещения за съхранение плейъри, винил, албуми, книги, папки, бижута и други предмети.

R

Продукти в категория