.

.

XBWEI Поставка за Ножове, с Овална форма Притежателя Ножевого блок с Черен Найлон вложка, Държач за Кухненски Ножове, Поставка за Кухненски Ножове, Блокове за Съхране?

XBWEI Поставка за Ножове, с Овална форма Притежателя Ножевого блок с Черен Найлон вложка, Държач за Кухненски Ножове, Поставка за Кухненски

BGN 3.33
Продукти

Особености : МногофункционаленМатериал : полипропиленова смола. Размер : 16*7*22 вижте Използване на продукта : кухненски ножове за съхранение, също могат да се превърнат в лопаточку за съдове, тръба за съхранение на цветя, декоративни елементи и т. Притежателят на овалния ножевого блок с черен найлон поставяне Поставка за кухненски нож за ножове, Държач за инструменти, Поставка за кухненски ножове за съхранение на блокове Име на продукта : с Овална форма притежателя без вложки от полипропилен Характеристики : Многофункционален Материал : полипропиленова смола, Форма : овална, Размер : 16*7* 22 cm Тегло : 1050 г съдържание на Пакета : 1 държач за инструмент, Използването на продукта : за съхранение на кухненски ножове, също може да бъде превърната в клуба, за съдове, тубус за съхранение на цветя, декоративни елементи и т. Не пробивание дупки няма да навреди на стената, можете да махнете и почистите, мека ключалката може да се използва надеждно.

R

Продукти в категория