.

.

Кутии за Пуканки NUOBESTY, Кутии за Пуканки, Хартия, Кутии за Пуканки, Кутии с шоколадови Бонбони за детската душа, Сватба, рожден Ден, С една вълнообразна модел от Розов?

Кутии за Пуканки NUOBESTY, Кутии за Пуканки, Хартия, Кутии за Пуканки, Кутии с шоколадови Бонбони за детската душа, Сватба, рожден Ден,

BGN 46.62
Продукти

Картонени кутии - безвредни, нетоксични и безопасни за употребаДекорирайте парти с минимални разходи, без да жертвате качеството с помощта на този елегантен набор съдове и прибори.Идеален за вечери на кино с приятели и семейството си или на различни партита.Точно това, което е необходимо за предстоящото вечер на кино, на първа среща, на парти по случай рожден ден или следващия път, когато сте с приятели на път да се пие - гледам следващия епизод.Подходящ за съхранение на пуканки, бонбони и други хранителни продукти или закуски на тържества и партита.Можете да го напълните с пуканки, бисквити или бонбони за сватбени подаръци, сладки шведска маса, рожденни дни, детска душа или душата на булката, подаръци за гостите.Картонени кутии - безвредни, нетоксични и безопасни за употреба.Декорирайте парти с минимални разходи, без да жертвате качеството с помощта на този елегантен набор съдове и прибори.Идеален за вечери на кино с приятели и семейството си или на различни партита.Точно това, което е необходимо за предстоящото вечер на кино, на първа среща, на парти по случай рожден ден или следващия път, когато сте с приятели на път да се пие - гледам следващия епизод.Подходящ за съхранение на пуканки, бонбони и други хранителни продукти или закуски на тържества и партита.Можете да го напълните с пуканки, бисквити или бонбони за сватбени подаръци, сладки шведска маса, рожденни дни, детска душа или душата на булката, подаръци за гостите.Описание на Стоката е за опаковка от 12 кутии за пуканки, изработени от висококачествен картон.Специален дизайн, която привлича вниманието допълнение към вашето парти.Може да се използва като пакетчета бонбони, лакомство, пуканки и други закуски.Идеален за вечери на кино с приятели и семейството си или на различни партита.Характеристики - Цвят : както е показано на фигурата. - Материал : Картон. - Размер : прибл. 5 х 7 х 5 см - Картонени кутии, удобни и безопасни за употреба. - Декорирайте парти с минимални разходи, без да жертвате качеството с помощта на този елегантен набор съдове и прибори. - Идеален за вечери на кино с приятели и семейството си или на различни партита. - Подходящ за съхранение на пуканки, бонбони и други хранителни продукти или закуски на тържества и партита.

R

Продукти в категория