.

.

Кутия за съхранение на бельо Zerodeko Разделители чекмеджетата на Шкафа, Разделители, скрин за дрехи, Разделители кутии, Органайзер за отделяне на сутиена, Органайзер ?

Кутия за съхранение на бельо Zerodeko Разделители чекмеджетата на Шкафа, Разделители, скрин за дрехи, Разделители кутии, Органайзер

BGN 5.07
Продукти

Плат от ОксфордКУТИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ в гардероба - Този кутия за съхранение на бельо, изработен от плат за временно ползване.Кутия за съхранение в гардероба - Кутия за съхранение е разработена с капак за осигуряване на сигурност и съхранение, което прави вашия дом удобен за организацията.ПЛАСТМАСОВ КОНТЕЙНЕР за съхранение - Подходящ за организиране на бельо, панталони, сутиени, чорапи, вратовръзки, шалове, разделител за сутиени - Външния вид на кутия за съхранение в гардероба, изискани, и той е практичен за употреба.РАЗДЕЛИТЕЛ КУТИИ шкафа за съхранение и подреждане на вашите чифта бельо, дамско бельо, сутиени, жилетки, чорапи, аксесоари и много други.Пратката включва 1 x кутия за съхранение Характеристики-Той е с дизайн на капака, който е добър помощник за организиране и съхранение на бельо и други предмети, кутия за съхранение на сутиена. - Можете да го поставите в шкаф, спалня, килер, всекидневна, хотел и т. Пластмасов органайзер за сутиени. -Материал : шкаф за бельо от плат Оксфорд за съхранение и организация на вашите чифта бельо, дамско бельо, сутиени, жилетки, чорапи, аксесоари и много други. Контейнер за съхранение, с множество мрежи. - Подходящ е за настаняване в гардероба си, направете гардероба си по-организирани от организатора, за вратовръзки. - Произведен на тъканта от висококачествен материал, здрав и издръжлив органайзер за съхранение на бельо продължителна употреба.Информация за стоки, Разделител за чекмедже за горната дреха, може да Е за домашно съхранение и организатор. разделители кутия за плат Този продукт представлява кутия за съхранение, изработен от здрав материал, от плат Оксфорд. титуляр кутия за съхранение Е многофункционална кутия за съхранение на всички видове дрехи, като бельо, чорапи, хавлии и др. чекмеджета за съхранение на дрехи Можете да дарите своето семейство и приятели.

R

Продукти в категория