.

.

Формоване на предния багажник на ляво и дясно на предното стъкло ZONFANT, Формоване на предния багажник на предното стъкло от страната на шофьора и на пътника е Съвмес?

Формоване на предния багажник на ляво и дясно на предното стъкло ZONFANT, Формоване на предния багажник на предното стъкло

BGN 69.66
Продукти

【Стая за преобличане детайли】 - # 861702 V000, 861802 V000 Преди да поръчате, моля, потвърдете съвместимост и климатични условия, подходящи за вашия автомобил!. 【Съвместим автомобил】 -Този във форми за украса на предния багажник на предното стъкло е съвместим с Hyundai Veloster 2012-2017 година на издаване. 【Високо качество】 - Нашата външна тампон на предния багажник на предното стъкло е направена от висококачествен материал ABS, който е напълно устойчив на корозия, износване, устойчивост на топлина, силен удар и добра обща производителност.Го равностойни части са напълно отговарят на характеристиките и функциите на производителя. 【Директен засаждане и лесна инсталация】 -лесно се инсталира и пряко замени стария.Спестете си време и пари, вместо корнизи колоните на предното стъкло на себе си. 【Следпродажбено обслужване】 -имаме гаранция 1 година беспроблемная политиката за връщане.Моля, купи с увереност!Ако имате някакви въпроси относно нашия продукт, моля, свържете се с нас, ние ще се разберем с тях възможно най-скоро!. 1 * Формоване А-Образна багажник на предното стъкло ляво / от страна на водача. 1 * Формоване А-Образна багажник на предното стъкло ляво / от страна на водача.Пратката включва : 1 * във форми за украса на предния багажник на предното стъкло ляво/от страна на водача 1 * във форми за украса на предния багажник на предното стъкло вдясно/от страната на пътника Заменя номер : # 861702 V000 861802 V000 Съвместим с : 2012-2017 Hyundai Veloster Гаранция : Нашият във форми за украса на предния багажник на предното стъкло е с гаранция 1 година.Всички доставяни продукти са Тествани и са лесни за инсталиране.Ние предлагаме наистина безпроблемно закупуване и удобни политика за връщане на средства. 100% чисто нов и високо качество е гарантирано.

R

Продукти в категория