.

.

KDKD 2 елемента 32x47 мм Реколта Мебели за дома Врата копчето С Глава на Дракон, Дръжка От С Сплав, Дръжка За Чекмедже на Гардероба, Шкафа, Пръстеновидна Дръжка, Кабинет П?

KDKD 2 елемента 32x47 мм Реколта Мебели за дома Врата копчето С Глава на Дракон, Дръжка От С Сплав, Дръжка За Чекмедже на

BGN 1.00
Продукти

чисто нов и е с добро качествоСтара дръжка за издърпване, болтове в комплекта.Здрав, полезен, лесен за инсталиране.Подходящи за декорация на вашата кухня, всекидневна, спалня и т., Стилна прибиращ се дръжка идеален за чекмедже, врата, гардероб, боклук кофи, гардероба и т. е абсолютно нов и е с добро качество.Стара дръжка за издърпване, болтове в комплекта.Здрав, полезен, лесен за инсталиране.Подходящи за декорация на вашата кухня, всекидневна, спалня и т., Стилна прибиращ се дръжка идеален за чекмедже, врата, гардероб, боклук кофи, гардероба и т. е абсолютно нов и е с добро качество.Стара дръжка за издърпване, болтове в комплекта.Здрав, полезен, лесен за инсталиране.Подходящи за декорация на вашата кухня, всекидневна, спалня и т. Класически прибиращ се дръжка идеален за чекмеджета, врати, шкаф, боклук кофи, гардероб и т., Материал : цинк сплавразмер : около 32* 47 мм/1,26 "* 1,85" Цвят : античен бронз съдържание на Пакета : 2 х повдигащи ручки6 х гвоздейпримечание : 1. Моля, се допуска отклонение 1-3 мм от ръчно измерване. Цвят може да варира в зависимост от езика разлика, моля, разберете.Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни измервания ръчно.

R

Продукти в категория