.

.

Стопорные гайки от неръждаема стомана M16 5шт. Найлон Вставная гайка с шестигранным ключалка от неръждаема стомана 316 (5шт., 316 M16)

Стопорные гайки от неръждаема стомана M16 5шт. Найлон Вставная гайка с шестигранным ключалка от неръждаема стомана 316 (5шт., 316 M16)

BGN 3.33
Продукти

1 Устойчивост на корозия : Марка неръждаема стомана 316 осигурява здравина и осигурява по-добра устойчивост на корозия устойчивост, от неръждаема стомана са 18-8 (304), особено в морски условия. Висококачествени материали: Тези стопорные болтовете са изработени от неръждаема стомана 316 и висококачествен полимер на скобата (найлон).Те имат определен самостоятелно блокиране на механизъм, което ги прави подходящи за приложения с висока вибрация. Сигурен и надежден:Това позволява избягване на опасностите, причинени от отслабването и падането на ядки.В тези стопорных гайках ROARADE се използва деформирующийся еластичен или метален материал, който се провежда на място при въртене и подутини.стопорная орех, устойчиво до отслабване, вызванному вибрации и нормална употреба. Комплектни модели : Ние ви предлагаме най-често използваните модели на пазара.Моля, изберете съответния модел. Лесен за носене : Всички продукти, опаковани в малки кутии за улесняване на носене и съхранение на орехи.Стопорные ядки с найлонови вложки осигуряват преобладаващото въртящ момент, стопорная гайка, която е устойчива на по-слабия, вызванному вибрации и нормална употреба.За разлика от гайки свободно въртене в стопорных гайках се използва деформирующийся еластичен или метален материал, който се провежда на място при въртене и подутини.Стопорные ядки с найлонови вложки са популярно решение за много приложения.Марка неръждаема стомана 316 осигурява здравина и по-добра устойчивост на корозия устойчивост, от неръждаема стомана са 18-8 (304), особено в морски условия.

R

Продукти в категория