.

.

Jopwkuin Automobile Подвижна Ключ, Екологично Чист Инструмент за Облекчаване на Ръкохватката RC от Метална Сплав за 1/8 1/10 RC Suv за улици (Черен)

Jopwkuin Automobile Подвижна Ключ, Екологично Чист Инструмент за Облекчаване на Ръкохватката RC от Метална Сплав за 1/8 1/10

BGN 0.33
Продукти

Изработен от метални сплави, което го прави по-силен и траенПодвижна гаечен ключ за демонтаж на маховика на двигателя радиоуправляемого на автомобила.Лек и преносимост, лекота на работа и дълъг живот.Подходящ за нитромоторов 1/8 и 1/10 RC автомобили suv.Метален външен вид, стилен и изискан.Защита на околната среда и липса на замърсяване.Изработен от метални сплави, което го прави по-силен и траен.Подвижна гаечен ключ за демонтаж на маховика на двигателя радиоуправляемого на автомобила.Лек и преносимост, лекота на работа и дълъг живот.Подходящ за нитромоторов 1/8 и 1/10 RC автомобили suv.Метален външен вид, стилен и изискан.Защита на околната среда и липса на замърсяване. Изработен от метални сплави, което го прави по-силен и траен. Подвижна инструментална ключ за демонтаж на маховика на двигателя радиоуправляемого на автомобила. Лек и преносимост, лекота на работа и дълго време на употреба. Подходящ за 1/8 и 1/10 автомобилни радио-управляеми оф-роуд нитромоторов. Метален външен вид, стилен и изискан.Защита на околната среда и липса на замърсяване.Спецификация : Код на продукта : Черен 107030Материал : Сплав, метал Тегло на опаковката : прибл. 48 g Опаковка : Найлонова пакетсовместимо с : Подходящ за нитромотора 1/8 1/10 съдържание на Пакета : 1 х инструмент за премахване на ръкохватката RC.

R

Продукти в категория