.

.

Малко Подложка за мишка от 7.9 x 9,5, Мини-Подложка за мишка с Акварельным Цветен Модел и Моющейся Лайкровой Кърпа, Подложки За мишки в Неплъзгащи Гумена Основа, Компют?

Малко Подложка за мишка от 7.9 x 9,5, Мини-Подложка за мишка с Акварельным Цветен Модел и Моющейся Лайкровой Кърпа, Подложки За мишки

BGN 3.03
Продукти

【Оригинален дизайн подложка за мишка 】 Внимателно подбрани модели да са по-привлекателниТази подложка за мишка внимателно отпечатано ярък цвят, не избледнява. 9,5 × 7,9 × 0,12 инча / 240 мм х 200 мм х 3 mm. дебели дизайн на 3 mm. Това се отнася за всички видове мишки и повърхности. 【Ултра-гладка повърхност】 Текстура става по-плътен при температура 235 ° F и обработката на високо налягане.Мишката може бързо да се движи и точно поставен върху гладка повърхност.Отличен за вашия лаптоп, на вашия компютър и персонален компютър. 【Нескользящая гумена основа】 Плътно оцветяване и да имат противоплъзгаща се основа от естествен каучук позволяват здраво задържане на работния плот.Висококачествен мек материал за вашия комфорт и контрол на мишката. 【Моющийся дизайн и предотвратяване на избледняване】 Този подложка за мишка изработена от мутиспандекса, който има отличен ефект за определяне на цвят.Liquid петна могат да бъдат почистени с вода за постоянна употреба.И той не потускнеет при повторно почистване. 【Широка приложимост】 идеално за всички видове мишки, уникални зашеметяващ дизайн, ярки цветове, най-добрата идея за подарък.Дайте да ви нови усещания от офис на живот.Персонализирани правоъгълна подложка за мишка - Подложки за мишки най-високо качество Ние се фокусираме само на продукти с високо качество.Този висококачествен индивидуален набор от подложки за мишки ще бъде добро допълнение към вашия компютър от всякакъв вид и може да се използва от всеки, където и когато пожелаете.Защо да изберете нас : Висококачествена кърпа от ликра - Текстура на повърхността става по-плътен при температура 235 ° F и обработката на високо налягане.Тази подложка за мишка може да работи с всякакъв вид мишки.Нескользящая основа от естествен каучук - Плътна нескользящая гумена основа осигурява надеждно сцепление, предотвратяване на подхлъзване или преместване на подложки за мишки, достъпни за всяка равна твърда повърхност на масата.Моющийся дизайн на повърхността се прави с пера дизайн, лесно се избърсват, тя има чудесен ефект за определяне на цвят и не избледняват при повторно почистване, дори и течни петна може да се измие с вода за по-продължителна употреба.

R

Продукти в категория