.

.

Чаши за Мартини Cabilock, 1 Комплект 4 бр., Чаша за Коктейли през формата на Птица, Прозрачна Чаша За Сок, Чаши за Мартини, Чаши за Коктейли, Стъклена Чаша за Домашна, бар, Р?

Чаши за Мартини Cabilock, 1 Комплект 4 бр., Чаша за Коктейли през формата на Птица, Прозрачна Чаша За Сок, Чаши за Мартини,

BGN 1.67
Продукти

креативен чаша за коктейли През подарък за сватби, годишнини, рождени дни, housewarming, елен страни или кокошка страни и т в стъклена чаша за вино е Изработен от висококачествен стъклен материал за трайни и практично използване. стъклена чаша за вино във формата на птица, тези чаши за коктейли креативни и красиви. стъклена чаша за вино е идеално за партита, банкети, у дома, в хотела, бара и т., изящна изработка производство на стъклени чаши за вино и приятен външен вид ще го популярност. креативен чаша за коктейли през подарък за сватби, годишнини, рождени дни, housewarming, елен страни или кокошка страни и т. в стъклена чаша за вино е Изработен от висококачествен стъклен материал за трайни и практично използване. стъклена чаша за вино във формата на птица, тези коктейлни чаши креативни и красиви. стъклена чаша за вино е идеално за партита, банкети, у дома, в хотела, бара и т. добра работа на стъклени чаши за вино и прекрасен външен вид ще осигурят нейната популярност.Характеристики Цвят : Прозрачен.Материал : Стъкло.Пратката включва 1 комплект 4 бр. коктейлна чаша във формата на птица, прозрачна чаша за сок, чаши за мартини, чаши за коктейли, Стъклена чаша за домашна, бар, ресторант (прозрачен).

R

Продукти в категория