.

.

Tofficu 2 бр. Бял Орнамент, Аксесоари за Коледа, Сватба Рамка, Модел, Аксесоари, Декорация във формата на Сърце, Пенопластовый Кръг, Венец, Пръстен, Модел, Занаяти, Пенопл?

Tofficu 2 бр. Бял Орнамент, Аксесоари за Коледа, Сватба Рамка, Модел, Аксесоари, Декорация във формата на Сърце, Пенопластовый Кръг, Венец,

BGN 12.65
Продукти

Подвесное сърце : модел кръг от стиропор може да направи със собствените си ръце красиви суспензии-гирляндиПяна за бродерия : Венец от пяна също могат да се използват за празник на зимата, Коледа и Нова година.Те могат да рисуват, рисуват, pin и записвам.Чудесен проект със собствените си ръце, за всички възрасти!.Венец от стиропор за бродерия : ?ЭКСТРУДИРОВАННОЕ СЪРЦЕТО FLORA CRAFT - развитие на играчка за деца, експанзионистична на въображението си.Пръстен : ПРЪСТЕН за ВЕНЦИ на Свети Валентин, Форми за пяна дъски на венци за занаяти собствените си ръце, на Пръстени от полистирол за художествени проекти, Цветарите, на Сватби, на домашен интериор.Венец от гладка пяна : отличен проект на изделия за деца в църквата, предучилищна, детска градина или у дома.Коледа Пръстен от Стиропор САМ Занаятите В с форма на Сърце От Пенопластовой Гирлянди Декор Фестивал Виси.Пакетът включва 2 x Пръстени Особености - Материал : венец от стиропор PS. - Размер : Около 25 x 25 x 4 см коледна украса във формата на сърце. - Цвят : на Бели пръстени за венци от стиропор. - Развитие на играчка за деца, експанзионистична въображението си, за украса на коледната елха. - Чудесен проект занаяти за деца в църквата, предучилищна, детска градина или у дома. - модел на кръга е в състояние да направи със собствените си ръце красиви висящи украса от гирлянди. - Също така можете да ги използвате за празник на зимата, Коледа и Нова година.Те могат да рисуват, рисуват, pin и записвам на кръгчета.цветни топки от стиропор топки от стиропор - пръстени за бродерия - перфектният аксесоар за всеки проект, по рукоделию венец във формата на сърце декор във формата на сърце бял декор кръгове от стиропор форма на венец и пръстен от стиропор форма на венец коледен венец и пръстен от стиропор кръгове от стиропор Бели топки от стиропор топки от стиропор цветни пръстени от стиропор малки топки от стиропор малки пръстени.Описание на продукта Стиропор във формата на сърце Тези пръстени за бродерия - перфектният материал за всички занаятчийското на проекта. Пръстена от пяна във формата на сърце е Лесно да се направи от това, което искате. пръстен във формата на сърце за Чудесен венец проект е САМ за всички възрасти!.

R

Продукти в категория