.

.

SAWQF 4 бр. Ретро Салфетка Кожена Домашна Самозалепваща Уплътнение В Класически Стил Настолни Подложки Кухненски Кът Аксесоари (Цвят: D)

SAWQF 4 бр. Ретро Салфетка Кожена Домашна Самозалепваща Уплътнение В Класически Стил Настолни Подложки Кухненски Кът Аксесоари

BGN 2.67
Продукти

Топлоизолация и защита от изгарянеМясто на приложение : Ресторант западна кухня, кафе-сладкарница, звезден хотел, дом маса за хранене.Област на приложение : може да се използва като западен хранително подложка / топлоизолационна уплътнения / противоскользящего подложка / декоративно подложка и т. Мека и комфортна на допир, с наситени цветове, свежа и приятна.Применимая сцена : маса за Хранене, Къща, ресторант.Топлоизолация и защита от изгаряне.Място на приложение : Ресторант западна кухня, кафе-сладкарница, звезден хотел, дом маса за хранене.Област на приложение : може да се използва като западен хранително подложка / топлоизолационна уплътнения / противоскользящего подложка / декоративно подложка и т. Мека и комфортна на допир, с наситени цветове, свежа и приятна.Применимая сцена : маса за Хранене, Къща, ресторант.Продукт : Салфетка, подложка за маса Име на продукта : американски ретро кожена кърпа Материал на продукта : кожата Стил : американски ретро стил Размера на продукта : 40*30 смупаковка в комплекта : 4 бр. * подложки за сервиране на масата (В комплекта не е включена друга посуда. Допуска се грешка при ръчно измерване на 1-4 виж 2. Различните монитори показват различни цветове, така че цветовете могат да се различават малко от реалните цветове. Поради доставка на големи разстояния продукт ще бъде малко да се оформи, не изглежда толкова плосък, както е показано на снимката, но това не се отразява на използването.Удобно съхранение.

R

Продукти в категория