.

.

Кристален Пепелник XXYHG, Пепелник за Пури, Европейският Голям Масичка за кафе, Бар, Декорация на Хола, Офис, Подарък-Кръгла D15,5XH5 см (6x2 инча)

Кристален Пепелник XXYHG, Пепелник за Пури, Европейският Голям Масичка за кафе, Бар, Декорация на Хола, Офис, Подарък-Кръгла D15,5XH5 см

BGN 2.33
Продукти

кристален Пепелник, цветно стъкло, деликатни цветове, меки тонове, фини линии, не е лесно да избледняват, дебелината на стъклото е Подходящ за дома Многоцветен стъклен Блясък - Това е Уникален Блясък на най-Пепелници.Дори ако Го Поставите начало, може да се счита за декорация.Пепелник Не е склонна да замира.Въведение : -Цветен блясък на стъклото - това е Уникален Блясък на най-Пепелници.Дори ако Го Поставите начало, може да се счита за декорация.Пепелник не е склонен да замира. кристален пепелник, цветно стъкло, деликатни цветове, меки тонове, фини линии, не е Лесно да избледняват, дебелината на стъклото е Подходящ за дома, поведенчески действия!Параметър : -име : Кристален пепелник-Материал : кристал -тегло : 1500 g -спецификация : Диаметър : 15,5 см; Височина : 5 см-на употреба : Канцеларски материали и задължителни за семейството, това е прекрасно, подходящи за бизнес подаръци, изпращане на роднини, приятели, съпруг, татко. Приложими случаи -Дом, офис, KTV, Paity, кафене, бар, хотел и т. Полезни съвети : -моля, не мийте остри твърди предмети, за да не се надраскат повърхността. тъй като продуктът се измерва ръчно, грешка в 1-2 см е в рамките на нормалното и не се отнася към проблема за качество. заради такива проблеми, като осветление при снимане, монитори и т., Продължават да съществуват някои хроматичната аберация, а цвета на продукта зависи от действителната стока. Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние винаги ще се Радваме да Ви Предоставим Най-доброто обслужване!.

R

Продукти в категория