.

.

Магнити TSUTA 4 бр. с гумено покритие, на Основата на неодимового магнит с тегло 20 килограма с резбови фиби и гайки M6, стабилна Основа за определяне на флажкового магни?

Магнити TSUTA 4 бр. с гумено покритие, на Основата на неодимового магнит с тегло 20 килограма с резбови фиби и гайки M6,

BGN 7.19
Продукти

✔️ Силни магнити Тежкотоварни : Кръгла основа с 6 редкоземельными магнити е вертикално магнитно 20 лири на база от стоманени плочи с дебелина 0,2 инча (5 mm) и диаметър 1,69 инча ✔️ Защита от надраскване и приплъзване : гума с покритие може да защити магнит от повреждане, издраскване на боядисаната повърхност и да се ограничи плъзгащи магнит за гладка повърхност. ✔️ Многофункционално използване : Родословни с външна резба M6, вкручивается директно в отвора с резба неподвижно на корпуса или се вкарва през отвора и се шайба за закрепване на всеки възел оборудване.Отличен за фотоапарати, светлинен панел на дисплея, автоматично, оборудване, инструменти и машини. ✔️ За употреба на открито Waterpoof : водостойкое и износостойкое гумено покритие.Загуба на магнитни свойства на не повече от 2% в продължение на 10 години.Трайно използване в дългосрочен план дори при използване на открито. ✔️ Нашата звездна съдържание на пакета : Магнитно основа 4шт + пружина за миене + плоска шайба са включени в комплекта.Той идва в най-добрата им опаковка, която осигурява целостта на продукта.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да споделите с нас и ние незабавно ще ви отговорим. Основата магнит с 4-кратно гумено покритие.Tsuya винаги се стреми да осигури по-качествени и високо ценимые продукти.Ние наистина се грижим за мнението на клиентите, ние постигаме напредък в разработването на продукти.Въпрос : какъв е този продукт?.A : Силни неодимови магнити Tsuya, това е разновидност на редки земни магнити, които са мощни, силни магнити за вашия твърд търсенето. спецификация-родословни с резба M6, N35, всеки детайл е с вертикална магнитна сила на сцепление 20 паунда.Е покрит с гума с висока текстура, която е устойчива на надраскване, без никакви следи.Въпрос : Защо имате нужда от редки земи магнити M6?.A : Той има различни приложения като монтажна база, отличен, подходящ за камера, видео, панела на дисплея, автоматично, оборудване, инструменти и машини.Оборудван с резба и гайки за по-добро укрепване.

R

Продукти в категория