.

.

Преносими нокторезачки, Медицинска Сгъваема машина за рязане на нокти от неръждаема стомана с Кожен калъф, изключително тънък Пътен Дизайнерски нож за нокти за мъ?

Преносими нокторезачки, Медицинска Сгъваема машина за рязане на нокти от неръждаема стомана с Кожен калъф, изключително тънък Пътен

BGN 1.00
Продукти

【Ултратънък дизайн за пътуване】 Нашата машина за рязане на ноктите е удобна вградена пилочку за нокти и да е точно, дебелина на машинки за рязане на ноктите е само 1 см, тя е лесно да носят със себе си в чантата или в чантата си 【Висококачествени материали】 Ножица за нокти са изработени от японска неръждаема стомана 420j2, който е същият като използвания хирургическо оборудване, не ръждясва, която е здрава и трайна. 【 Кожен калъф 】 Специална техника се използва за вшивания между кусачками за нокти и кобур, за да се гарантира, че те не ще паднат, а кръгъл пръстен удобен за носене. 【Бионический дизайн 】 Комплект ножица за нокти на Всяка машина за рязане на ноктите удобна ергономична форма с лост е разработен за подобряване на грижите за ноктите и облекчаване на стреса. 【Идеален подарък】 Е подходящ като подарък за мъже и жени!Подходящ за семейства и приятели.Ние предлагаме доживотна гаранция и предоставяме пълния набор от услуги за поддръжка на клиенти.Тази ультратонкая машина за рязане на ноктите е висококачествен кожен калъф, остър ръб на ножа, на които може да се режат хартия с дебелина 1 см, и вградена пилочку за нокти от риба везни, който е много удобен за носене;.

R

Продукти в категория