.

.

Резервни части XMEIFEI, закачалка за гладене на дрехи, 1 бр., многофункционална сгъваема дъска за гладене, пособия за гладене (цвят: различни цветове)

Резервни части XMEIFEI, закачалка за гладене на дрехи, 1 бр., многофункционална сгъваема дъска за гладене, пособия за гладене (цвят: различни

BGN 31.60
Продукти

- Материал : плат, стомана, пластмаса -Размер : около 26 00 X11,00 X8,00 см /10,22 X4,32 X3,14 инча. - Изработен от висококачествени материали, безопасни и има дълъг срок на служба. - Сгъваема конструкция, компактна форма, лесен за съхранение. -Дъска за гладене здрава, скоба стабилно, сгъваема конструкция, лесно се съхраняват и пренасят.Описание на Този обект представлява дъска за гладене, използвана за дома или за пътуване.Здрава Конструкция, материал премиум-клас, не се притеснявайте за процеса на гладене.Освен това, може да се използва като маса за лаптоп, място за съхранение на вещите си на леглото.Вие също можете да се наслаждавате на по-плавен процеса на гладене.Характеристики Материал : плат, стомана, пластмаса Размер : около 26 00 X11,00 X8,00 см / 10,22 X4,32 X3,14 инча.- Изработен от висококачествени материали, безопасни и има дълъг срок на служба.- Сгъваема конструкция, компактна форма, лесен за съхранение.- Дъска за гладене здрава, скоба стабилно, сгъваема конструкция, лесно се съхраняват и пренасят.- Той е многофункционален, може да го използвате като маса за лаптоп, както и като маса за съхранение на вещите си на леглото.-Този форум може да се използва за семейството, хол, спалня, рецепционист, хотел, училище, апартаменти, общежития, пране и т. 1 х дъска за гладене.

R

Продукти в категория